OGROMNO POJAČANJE U BORBI ZA PLASMAN U VIŠI RANG: U Bukovcu su doveli igrača sa prvoligaškim iskustvom!

Autor:

Sport

20.12.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo iskustvo će biti prekopotrebno na proleće.

OGROMNO POJAČANJE U BORBI ZA PLASMAN U VIŠI RANG: U Bukovcu su doveli igrača sa prvoligaškim iskustvom!

Foto: Shutterstock

"Presudio" je timu iz Bukovca prošle godine gol Hajduka na gostovanju, isti je doprineo  da tada baraž ekipa Partizan završi neuspešno, dok je rival iz Beške uspeo da se izbori za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Trenutno se Fruškogorski Partizan nalazi na četvrtoj poziciji Prve novosadske lige, učinak od deset trijumfa, tri remija i dva poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 33. Šest bodova više u odnosu na tim iz Bukovca ima lider prvenstva, i na proleće se očekuje velika borba između prva četiri kluba za pozicije koje vode u viši rang.

Uprava kluba radi uveliko na jačanje igračkog kadra, kako bi tim iz Bukovca bio konkurentan i na proleće za najviši plasman. Prvi novajlija u redovima Fruškogorskog Partizana je Dragomir Kaurin (29). Reč je o fudbaleru koji je protekle dve i po godine bio član Železničara iz Inđije, sa kojom se proteklog proleća takmičio u okviru Srpske lige Vojvodine.

Republika

Foto: Lična arhiva Dragomira Kaurina

Kaurin stigao u Bukovac

Kaurin je u protekle dve sezone uspeo da stigne, zajedno sa ostalim saigračima, do dve uzastopne promocije u viši rang, prošle godine je podigao i pehar Vojvođanske lige Jug. Dragomir može pokriti više pozicija uz levu aut liniju, ali je obično na mestu beka, proteklih šest meseci nije imao veću minutažu u Železničaru, što ga je navelo na promenu sredine.

Najnoviji fudbaler u igračkom kadru tima iz Bukovca je kroz karijeru nastupao i za ekipu Novog Sada, Petrovaradina i Mladosti GAT, sa kojom je upisao i minute u okviru Prve lige Srbije. Sada je vreme za novi izazov u karijeri, Kaurin zna kako se prolazi direktno u viši rang, ali i kroz baraž, i to njegovo iskustvo će dosta značiti saigračima u novom klubu.

BONUS VIDEO:  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading