RAD NOVOFORMIRANE UPRAVE JE VEĆ VIDLJIV: Kvartet pojačanja je stigao za prolećni "juriš" na prekopotrebne bodove za opstanak!

Autor:

Sport

19.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast momci!

RAD NOVOFORMIRANE UPRAVE JE VEĆ VIDLJIV: Kvartet pojačanja je stigao za prolećni "juriš" na prekopotrebne bodove za opstanak!

Foto: FK Pepeljevac Lajkovac

Uspeo je fudbalski klub Pepeljevac da se nakon dve godine u nižeg rangu vrati u Kolubarsku okružnu ligu, i to je učinio uz pomoć impresivnih rezultata u protekloj sezoni.

Republika

Tim iz Lajkovca prvi deo povratničke sezone u okružni fudbal nije odigrao odigrao na najbolji način, učinak od tri trijumfa, isto tolika remija i osam poraza bio je dovoljan za pretposlednje mesto na tabeli. Bodovni saldo na koti 12 bio je dovoljan za prvu poziciju ispod crte zone ispadanja, ali su prva tri kluba iznad iste u prednosti od samo jednog boda.

Kraj meseca novembra formirana je nova uprava kluba, i ista se već bacila na posao jačanja igračkog kadra, kako bi ekipa na proleće boljim rezultatima osigurala opstanak. 

Mirko Ćurguz (32) stigao je u Pepeljevac kako bi pojačao defanzivu tima, koja je po broju primljenih golova najslabija u ligi. Ćurguz zauzima mesto "jedinice" u sastavu, i u prvom delu sezone nastupao je za ekipu Trlića, koja zimsku pauzu u istom rangu provodi na drugoj poziciji na tabeli.

Miloš Ivanović (27) brzonogi krilni fudbaler, kojeg odlikuje odličan dribling, zadužio je opremu tima iz Lajkovca. Ivanović je protekle dve kalendarske godine bio član Petke iz Lazarevca, u karijeri je još nosio dres Rubribreza i OFK Jabučja. 

Treći novajlija u redovima Pepeljevca je Nemanja Mijailović (33) koji stiže iz redova Lokomotive iz Železnika. Ofanzivni vezista je u opštini Lajkovac branio boje Zadrugara, Strmova, Poleta i Radničkog iz Barande, dok je u Beogradu branio boje Policajca, Slavije, Šećeranac Ade i Atakante. 

Kvartet pojačanja nove uprave kluba zatvara Aleksandar Savković (37) koji se nakon šest meseci provedenih u redovima ekipe Rakac (Stave) vraća u Lajkovac. Savković pokriva krilne pozicije, i igrač je sa velikim iskustvom, koje će sigurno značiti u borbi za opstanak na proleće.

U predstojećem periodu uprava će verovatno tražiti pojačanja u defanzivnoj liniji, broj primljenih golova i epitet najslabije odbrane u ligi navešće čelne ljude Pepeljevca da dobro istraže tržište u potrazi za defanzivcima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading