SARADNJA JE DOGOVORENA: Nakon pauze, Vignjević se vraća da napadne viši rang!

Autor:

Sport

19.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostatak za liderom je dostižan.

SARADNJA JE DOGOVORENA: Nakon pauze, Vignjević se vraća da napadne viši rang!

Foto: Shutterstock

OFK Stari Grad je sezonu 21/22 proveo u Srpskoj ligi Vojvodina, ali je sledeće godine odlučio da krene od nule i započeo je takmičenje u okviru Opštinske lige Bačka Palanka

Republika

Pošle takmičarske godine ekipa je stigla do plasmana na sredinu tabele, ali je situacija u aktuelnom prvenstvu dosta bolja. OFK Stari Grad zimsku pauzu provodi na trećem mestu, sa četiri boda zaostatka u odnosu na lidera. Učinak od deset trijumfa i tri poraza, bez, remija bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 30. 

Planovi uprave su najviši mogući za ovo prvenstvo, i s tim u vezi su krenuli sa jačanjem postojećeg igračkog kadra. Prvi novajlija u redovima Starog Grada je Goran Vignjević (34), reč je o fudbaleru koji pokriva više pozicija u odbrani. Vignjević je već branio boje ekipe, kada se ona takmičila u okviru PFL-a Sombor.

Republika

Foto: OFK Stari Grad

Goran Vignjević

Kroz karijeru Vignjević je bio član Budućnosti iz Mladenova, Krila Krajine, OFK Bačke i Budućnosti iz Gložana. Poslednjih godinu i po dana bio je bez angažmana, poslednji takmičarski meč odigrao je u dresu Krila Krajine leta 2022. godine kada je bio učesnik utakmice u okviru Vojvođanske lige Sever

Čelni ljudi Starog Grada će imati dovoljno vremena da odrade prelazni rok, i da uigraju tim na proleće, delimična prednost ekipe jeste to što će u drugom delu dočekati dva od tri sastava, koja su uspela da ih poraze tokom prvog dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading