KLUB SE POHVALIO ANGAŽOVANJEM NOVOG TRENERA: Dobro poznato lice na vojvođanskom "Jugu" ima novi posao!

Autor:

Sport

19.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovom saradnjom klub potvrdio visoke ambicije?

KLUB SE POHVALIO ANGAŽOVANJEM NOVOG TRENERA: Dobro poznato lice na vojvođanskom "Jugu" ima novi posao!

Foto: instagram.com/printscreen/fkslogatemerin

Fudbalski klub Sloga iz Temerina bio je redovan učesnik srpskoligaškog karvana, ali su se vremena promenila, i trenutno se ekipa takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug, u kojoj se nalazi poslednjih sedam godina.

Republika

Sastav Sloge jesenji deo prvenstva završio je sa učinkom od šest trijumfa, isto toliko poraza i tri remija, što je bilo dovoljno za osvajanje sedme pozicije na tabeli. Bodovni saldo na koti 21 "ostavio" je klub na 15 bodova zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera. 

Sezonu na klupi tima započeo je Mirko Davidović (55), ali će odlukom uprave na mestu šefa stručnog štaba od proleća biti novo lice. Zoran Grujić (54) predvodiće Slogu u drugom delu sezone, reč je o iskusnom treneru koji ima ogromno iskustvo i određene uspehe u prethodnom periodu.

Grujić je duži vremenski period radio u mlađim kategorijama Vojvodine, odakle je veliki broj igrača "izbacio" na najveću scenu, radio je u mnogim seniroskim klubovima u prva tri ranga takmičenaj u našoj zemlji, a bio je priključen i u rad samog Fudbalskog saveza Srbije. 

Grujić je poslednji angažman imao u Rumi, gde je prvo došao kao kordinator omladinske škole, ali je kasnije preuzeo prvi tim, sa kojim je stigao do vicešampionske titule, ali je ipak izboren plasman u viši rang takmičenja. Sada će Zoran opet raditi u dobro poznatoj sredini, u Temerinu žele da se ekipa približi gornjem delu tabele, a i da se umeša u borbu za sam vrh ako se za to otvori mogućnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading