NAVIJAČI SU GA ODABRALI: On je najbolji pojedinac prvog dela sezone!

Autor:

Sport

18.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine su samo broj.

NAVIJAČI SU GA ODABRALI: On je najbolji pojedinac prvog dela sezone!

Foto: Privatna arhiva Radeta Pejića

Vratila se ekipa Jadrana (Golubinci) nakon dve godine u Vojvođansku ligu Jug, prošlosezonska titula prvaka Sremske lige osigurala je plasman u viši rang, u kojem po mnogima klub i pripada.

Republika

Tvrdnja da se u Golubincima igra kvalitetan fudbal vredan vojvođanskog "Juga" dobija potvrdu ukoliko se vide rezultati ekipe nakon prvog dela prvenstva. Sastav Jadrana sa učinkom od šest trijumfa, dva remija i sedam poraza zimsku pauzu provodi na osmoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Ekipa je tokom celog jesenjeg dela igrala u promenjivoj formi, što je dovelo do plasmana na sredini lige.

Nakon završenog prvog dela sezone na društvenim mrežama kluba bilo je aktivno glasanje za najboljeg igrača jesenjeg dela prvenstva, i ta laskava titula po izboru navijača pripala je Radetu Pejiću (33).

Pejić je fudbaler koji pokriva više pozicija uz desnu auto liniju, u karijeri je nastupao za veliki broj klubova, i time je stekao ogromno iskustvo. Sa 18 godina nastupao je za Ljukovo, kasnije je bio član ekipe Donji Petrovci, Popinci, Slovena, Inđije, Mladosti iz Lučana, Proletera iz Novog Sada, Kabela, 1. Maja, Mladosti GAT, Feniksa 1995. Pored angažmana u našoj zemlji Rade je jedan period bio i član OFK Grablja iz Crne Gore. 

Najbolji igrač prvog dela prvenstva je dres Jadrana zadužio leta 2021. godine, ovo je njegova treća sezona u klubu sa kojim je uspeo da stigne do titule Sremske lige i plasmana u viši rang takmičenja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading