DOBRO POZNATA ROKADA U BELOJ CRKVI: Nakon šest meseci dobro poznato lice se vraća na klupu BAK-a!

Autor:

Sport

18.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je, sada već bivšem treneru, izašla u susret.

DOBRO POZNATA ROKADA U BELOJ CRKVI: Nakon šest meseci dobro poznato lice se vraća na klupu BAK-a!

Foto: FK BAK Bela Crkva

Prošlogodišnji ubedljivi šampion PFL-a Pančevo se izborio za plasman u viši rang takmičenja, u kojem BAK ne beleži rezultate po očekivanja ljudi iz kluba. 

Republika

Tim iz Bele Crkve jesenji deo prvenstva završio je na poslednjem mestu na tabeli, fudbaleri BAK-a ostvarili su dve pobede, tri remija i deset poraza, što je bilo dovoljno za devet osvojenih bodova. Sigurna zona udaljena je trenutno četiri boda, ali će dosta toga zavisiti od samog rasporeda ispadanja iz viših rangova takmičenja.

Seo je na klupu BAK-a ovog leta Dejan Babić (53), bivši trener Crvene zvezde iz Pavliša, Proletera (Banatski Karlovac) i Jedinstva iz Vlajkovca je nakon polusezone u Beloj Crkvi odlučio da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba. Pružila je uprava Babiću podršku da nastavi svoju misiju, ali je on zbog zdravstvenih problema odlučio da je ipak bolje da uzme odmor od posla.

Uprava je brzo reagovala i na upražnjeno mesto na klupi dovela je Petra Živkovića, koji je sa BAK-om stigao do plasmana u viši rang, ali je tokom leta njega zamenio upravo Babić, sada je izvršena opet zamena, ali u suprotnom smeru. 

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Živković se opet "hvata" klupe BAK-a

Živković je dobro upoznat sa uslovima u Beloj Crkvi, raspoloživi igrački kadar mu je dobro poznat i u dogovoru sa upravom će odraditi predstojeći prelazni rok. Što se tiče dosadašnjih promena u BAK-u, opremu kluba su razdužili Nenad Paunović, Dušan Bobić i Ivan Jovanović. 

Poslednja tri puta kada je BAK bio član aktuelnog ranga, isti je napuštao posle samo jedne sezone, cilj ovoga puta jeste da se izbori opstanak, koji je na proleće moguć, imajući u vidu da je u opticaju veliki broj bodova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading