IZ OPŠTINSKE U OKRUŽNU LIGU: Jokić se vraća "svojoj kući" nakon epizode u Radlju!

Autor:

Sport

18.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi odlazak iz kluba.

IZ OPŠTINSKE U OKRUŽNU LIGU: Jokić se vraća "svojoj kući" nakon epizode u Radlju!

Foto: FK Polet Nikinci

Tim iz Radlja je jesenji deo sezone u okviru Opštinske lige Loznica (grupa A) završio na petoj poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Republika

Učinak fudbalera Granita od četiri pobede, tri "iksa" i dva poraza bio je dovoljan za plasman na sredinu tabele. Pred svojim navijačima ekipa je zabeležila četiri trijumfa i samo jedan neuspeh, što je u velikoj meri doprinelo boljem bodovnom saldu. Dve utakmice u kojima je sastav iz Radlja ostao bez bodova su upravo protiv jesenjeg prvaka i njegovog prvog pratioca.

Što se tiče igračkog kadra, isti je ojačan sa dva nova fudbalera odmah nakon završetka prvog dela prvenstva, Milan Aleksić i Slobodan Nikolić zadužili su opremu Granita, a danas je ozvaničen i prvi odlazak.

Republika

Foto: FK Granit Radalj

Nedeljko Jokić

Prvi golman Granita, Nedeljko Jokić (26) će nakon godinu dana provedenih u Radlju svoju karijeru nastaviti na drugoj adresi. Popularni Neđo je bio prava mačka među stativama i nezvanično zamenik kapitena, dosta puta je ekipu "spašavao" i samim svojim prisustvom je saigračima ulivao određenju dozu samopouzadanja.

Sada već bivši čuvar mreže Granita karijeru će nastaviti u redovima Jedinstva iz Malog Zvornika, reč je o klubu u kojem je Jokić napravio prve fudbalske korake, za koji je nastupao i tokom prolećnog dela sezone 19/20, i sada će, barem po papirima započeti svoj treći mandat.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading