POJAČANJE BROJ DVA: Lazin je fudbaler koji će doneti dodatni kvalitet u defanzivi!

Autor:

Sport

18.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje po "ukusu" trenera Rosulja.

POJAČANJE BROJ DVA: Lazin je fudbaler koji će doneti dodatni kvalitet u defanzivi!

Foto: Privatna arhiva Nemanje Lazina

Bivši srpskoligaš, aktuelni jesenji prvak Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) trenutno se nalazi na zimskoj pauzi, ali to ne važi za upravu tima iz Sakula.

Republika

"Resetovao" se Borac proše kalendarske godine, krenuo je od nule, i već je u prvoj sezoni uspeo da promeni rang takmičenja, a na dobrom putu je da to ponovi i u aktuelnom prvenstvu. U Sakulama se radi na igračkom kadru, nakon odlaska Abija, stigao je i prvi novajlija, reč je o Miroslavu Bojkoviću, a ubrzo je promovisano i drugo pojačanje.

Nemanja Lazin (27) nakon godinu dana provedenih u Tamišu iz Farkaždina stiže u Sakule, gde će pokušati da u dresu Borca stigne do šampionske titule i plasmana u viši rang. Lazin je u karijeri u par navrata bio član Tamiša, Radničkog iz Barande, Banata iz Čente i Omladinca iz Opova.

Iskusni defanzivac je tokom prolećnog dela prvenstva bio redovan u dresu Tamiša, sa svojim sada već bivšim saigračima je u okviru A lige FS grada Zrenjanina stigao do plasmana na četvrto mesto nakon jesenjeg dela prvenstva. Po broju primljenih gola, tim iz Sakula je drugi na tabeli, odmah iza prvog pratioca, i baš taj segment u igri će u nastavku šampionata poboljšati dolazak Lazina.

Šef stručnog štaba Borca, Nenad Rosulj je za naš portal nakon jesenjeg dela prvenstva poručio da će se pažljivo raditi na transfer pijaci, da se neće gomilati igrački kadar, i da su čelni ljudi kluba već odradili analizu tima, i da se tačno zna na kojim pozicijama će doći "osveženje".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading