OZBILJNA IMENA ZA DEFANZIVNU LINIJU: Uprava je dogovorena dolazak dva fudbalera iz okružnog ranga!

Autor:

Sport

19.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako je biti golman kada oni drže defanzivnu liniju.

OZBILJNA IMENA ZA DEFANZIVNU LINIJU: Uprava je dogovorena dolazak dva fudbalera iz okružnog ranga!

Foto: Facebook.com

Prometno je u Radlju, ekipa koja je nakon sezone 11/12 u kojoj je bila član Međuopštinske lige Jadar, vezala je 12 takmičarskih godina u Opštinskoj ligi Loznica, trudi se da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

Republika

Granit zimsku pauzu provodi na sredini tabele sa 15 osvojenih bodova, učinak je mogao biti bolji, ali su fudbaleri tima iz Radlja sa četiri gostovanja doneli tri boda, u tom periodu nisu uspeli da upišu ni jedan trijumf. 

Što se tiče igračkog kadra, isti je ojačan sa dva nova fudbalera odmah nakon završetka prvog dela prvenstva, Milan Aleksić i Slobodan Nikolić zadužili su opremu Granita, dok je Nedeljko Jokić odlučio da je vreme za promenu sredine, i on će zadužiti opremu Jedinstva iz Malog Zvornika.

Prethodna dva pojačanja bila su orijentisana na sredinu terena i napad, a sada je uprava odlučila da ojača defanzivnu liniju. Iz redova Gučeva 1929 stigli su Aleksandar Milošević i Milan Matić. Reč je o fudbalerima koji su protekle jeseni bili učesnici Mačvanske okružne lige, dva ranga jačeg takmičenja u odnosu na ono u koje stižu.

U predstojećem periodu može se očekivati da će uprava pokušati da pronađe adekvatnu zamenu golmana Jokića, koji je napustio Radalj, pa je mesto između stativa postalo "olakšano" za jedno ime. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading