STIŽE U SVOJE RODNO MESTO, PRED "SVOJU" PUBLIKU: Novobanovčanin ovoga puta u prvom timu u dobro poznatom dresu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je ubola "džekpot".

STIŽE U SVOJE RODNO MESTO, PRED "SVOJU" PUBLIKU: Novobanovčanin ovoga puta u prvom timu u dobro poznatom dresu! (VIDEO)

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Proslaviće se sledeće godine u Novim Banovcima jedna decenija takmičenja u srpskoligaškom karavnu, ekipa je postala dobro poznata svima u ligi, i uglavnom završava u gornjem delu tabele na kraju sezone.

Republika

Učinak fudbalera Omladinca tokom jesenjeg dela prvenstva od osam trijumfa i sedam poraza bio je dovoljan za plasman na sedmu poziciju u ligi. Da su pred  zimsku pauzu umesto dva vezana poraza zabeleženi bolji rezultati, ekipa bi se nalazila u samom vrhu, verovatno odmah iza aktuelnog jesenjeg prvaka iz Rume.

Uprava kluba započela je jačanje igračkog kadra za prolećne mečeve, i već je stigao i prvi novajlija. Opremu Omladinca po drugi put u karijeri nosiće mladi Vuk Prijović (18). Reč je o fudbaleru koji je ponikao u Novim Banovcima, i koji je leta 2021. godine otišao u Teleoptik, iz kojeg se nakon dve i po godine vraća u dobro poznatu sredinu.

 

 

Prijović igra na poziciji levog beka, ali može da odgovori i zadacima na drugim mesta po levoj strani terena. Imajući u vidu da je tek ove godine postao punoletan, u nedavno završenom jesenjem delu prvenstva nastupao je omladinsku selekciju Teleoptika, sa kojom je stigao do titule jesenjeg prvaka lige.

U narednom periodu može se očekivati još novih lica u igračkom kadru, uprava pažljivo analizira tržište i raspoloživi igrački kadar, cilj je da se igrači ne gomilaju, i da se dovode oni koji će doprineti boljim partijama celog tima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading