AKO JE I BILO IKAKVE DILEME, SAD JE VIŠE NEMA: Mirković je potvrdio svoje reči - klub ide po taj plasman u viši rang!

Autor:

Sport

19.12.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prešli su sa reči na dela.

AKO JE I BILO IKAKVE DILEME, SAD JE VIŠE NEMA: Mirković je potvrdio svoje reči - klub ide po taj plasman u viši rang!

Foto: Facebook.com

Pokušali su fudbaleri tima iz Glogovca prošle sezone da se ekspresno vrate u okružni rang fudbala, ali im to nije pošlo za rukom, završili su tek na osmom mestu u ligi, međutim situacija u aktuelnom prvenstvu je dosta bolja.

Republika

Sastav Partizana zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, odnosno šest u odnosu na trećeplasirani tim na tabeli, koji drži poslednje mesto koje vodi u baraž za viši rang. Prednost ekipe iz Glogovca je to što će oba jesenja "kiksa" imati priliku da ispravi pred svojim navijačima na proleće, kada dočekuje ta dva rivala. Razgovarali smo krajemm meseca novembra sa sportskim direktorom kluba, tada je Mirković najavio da se traže određeni igrači za nastavak šampionskih ambicija, i ovih dana su stigla prva dva nova lica u igračkom kadru. 

Prvi novajlija u zimskom prelaznom roku je Stefan Todorović (26), popularni Gaša pokriva poziciju krilnog napadača, i ovo će mu biti drugi mandat u Glogovcu, prvi je završen pre dve i po godine, i on je tada trajao samo šest meseci. Provereni napadač je u dresu Dragocveta bio u TOP 5 napadača okružnog ranga, a nastavio je sa golgeterskom serijom i u GFK Strelištu, što je dovelo do transfera u zonski rang. Glavna karakteristika novajlije u redovima Partizana je velika brzina i odličan njuh za pozicioniranje pred golom rivala.

Republika

Foto: FK Partizan Glogovac

Stefan Todorović

Drugo pojačanje Partizana je Marko Ostojić (31) još jedan fudbaler koji stiže iz zonskog ranga takmičenja. Ostojić je prethodnih šest meseci bio na golu Morave 1918 iz Ćuprije, koja zimsku pauzu trenutno provodi na prvom mestu na tabeli, i glavni je kandidat za plasman u Srpsku ligu. Iskusni čuvar mreže nalazi se u najboljim godinama za svoju ulogu na terenu, u karijeri je još branio za Jedinstvo i Borac iz Paraćina, i tim Juhora iz Obreža.

Prelazni rok u Glogovcu otvoren je sa dve "bombe", dva odlična i iskusna fudbalera koja su stigla iz zonskog ranga takmičenja, što samo potvrđuje da su ambicije Partizana najviše moguće.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading