KVALITETAN I UPORAN RAD SE ISPLATIO: U Glogovcu se već priča o povratku u okružni rang fudbala!

Autor:

Sport

26.11.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je ove godine zaista moćan.

KVALITETAN I UPORAN RAD SE ISPLATIO: U Glogovcu se već priča o povratku u okružni rang fudbala!

Foto: FK Partizan Glogovac

Pomirio se sa ispadanjem iz okružne lige tim iz Glogovca u sezoni 21/22, konsolidovao je svoje redove u prošloj takmičarskoj godini i u aktuelnom prvenstvu cilja na sam vrh tabele i povratak u dobro poznato društvo.

Republika

Sastav Partizana će zimsku pauzu u Međuopštinskoj ligi Sever provesti na liderskoj poziciji na tabeli, sa 39 osvojenih bodova, dva više u odnosu na prvog pratioca. Tim iz Glogovca je tokom prvenstva zabeležio 13 trijumfa i dva poraza. U dva navrata ekipa je ostala praznih šaka, oba puta na gostovanjima, Mladosti iz Končareva (4:3) i Šumadincu iz Dragova (3:0).

Ivica Petrović (40) je ove godine u ulozi trenera i igrača, na početku prvenstva postavljeni su visoki ciljevi, pripremni period je odrađen na visokom nivou, a igrački kadar je takođe ojačan na svim poljima, i upravo su "novajlije" odradile veliki deo posla na putu ka tituli jesenjeg prvaka. Pored "najjačeg" bodovnog salda, Partizan ima i najbolji napad u ligi koji je mrežu rivala tresao u 62 navrata, dok je njihov golman savladan u 24 situacije, što je dovoljno za treću najbolju odbranu prvenstva.

U kratkom razgovoru za naš portal, Miloš Mirković, sportski direktor Partizana iz Glogovca poručio je:

- Da se ne lažemo, želeli smo da napadnemo sam vrh tabele i uspeli smo u tome, veliki rad prethodio je da stignemo do titule jesenjeg prvaka. Predstoji nam zimski prelazni rok u kojem planiramo da dovedemo tri pojačanja, i da zadržimo aktuelni igrački kadar. Konkurencija je velika, Mladost iz Končareva je takođe tu kao pretedent za šampionski pehar, kao i Šantarovac koji ima jako kvalitetan tim. Što se tiče nas, "jurimo" golmana i dva odbrambena fudbalera, čekamo početak priprema i nadamo se još uspešnijem prolećnom delu prvenstva. 

Po trenutnom stanju na tabeli, izdvajaju se tri tima koja će voditi bitku za šampionski pehar, dok za pozicije u baražu ima još kandidata. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading