TRIJUMF VREDAN JESENJE TITULE: Sigurna igra BSK-a na gostovanju u Bosilegradu za potvrdu prvog mesta na tabeli!

Autor:

Sport

26.11.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Bujanovcu se spremaju za dugo željeni povratak u zonski rang.

TRIJUMF VREDAN JESENJE TITULE: Sigurna igra BSK-a na gostovanju u Bosilegradu za potvrdu prvog mesta na tabeli!

Foto: FK BSK Bujanovac

Juče je na terenu u Bosilegradu odigran odloženi meč četvrtog kola Pčinjske okružne lige u kojem je ekipa Mladosti ugostila sastav BSK-a iz Bujanovca. Gosti su na ovaj meč došli sa druge pozicije i jednim bodom zaostatka za liderom, ali uz utakmice manje, dok je domaćin bio na 12. mestu u ligi.

Republika

Utakmica je počela sa zakašnjenjem zbog snega, ali su domaći fudbaleri bez problema odlučili da sačekaju rivala da stigne, što je za poštovanje. Gosti su od prvog minuta krenuli silovito, znali su da im trijumf donosi titulu jesenjeg prvaka.

Na isteku 20. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist BSK-a, isti je u gol pretvorio Braco Radojević, 1:0 za goste. Nedugo zatim kapiten tima iz Bujanovca, Nikola Milić svoj solo prodor završio je pogotkom koji je duplirao prednost svog kluba.

Republika

Foto: FK BSK Bujanovac

Snežni uslovi

Do odlaska na odmor još jednom se zatresla mreža golmana Jordanova, Vujica Stošić se upisao u listu strelaca. Drugi deo meča počeo je sa istih 11 igrača na obe strane, ali je tempo igre bio znatno slabiji u odnosu na prvi.

Vremenski uslovi nisu dozvolili igračim na obe strane da prikažu bolju i lepršaviju igru, ali su gosti uspeli u nastavku meča da još jednom promene rezultata. Milić je po drugi put zatresao mrežu rivala, za konačnih 4:0 u korist BSK-a.

Mladost (Bosilegrad) - BSK (Bujanovac) 0:4 (0:3)

Mladost: Jordanov, Stoimenov, Spasić, Davidović, Stojkov, Trajkov, Mitarev, Stamenković, Georgijev, Zdravković, Đorđević

BSK: Ristić, S. Kovačević, A. Kovačević, Kljaljić, Radojević, Stoiljković, M. Kovačević, Tasić, Stošić, Iseni, Milić 

Ovim trijumfom ekipa BSK-a će zimsku pauzu provesti na prvom mestu na tabeli, sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, sastav OFK Alakince, koji je prošle takmičarske godine bio član Zone Jug.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading