PRED VRATIMA FINALA: Podunavac siguran protiv Slobode za nastavak borbe za trofej u kupu!

Autor:

Sport

26.11.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična igra tima iz Belegiša.

PRED VRATIMA FINALA: Podunavac siguran protiv Slobode za nastavak borbe za trofej u kupu!

Foto: FK Podunavac Belegiš

U okviru 1/4 finala kupa Područnog fudbalskog saveza Srem ekipa Podunavca iz Belegiša ugostila je sastav Slobode iz Donjeg Tovarnika. Domaći tim je član Srpske lige Vojvodina i zimsku pauzu provodi na osmom mestu na tabeli, dok su gosti u Vojvođanskoj ligi Jug i nalaze se na drugoj poziciji.

Republika

Oba tima su u ovaj meč ušla nakon serije ligaških utakmica bez poraza, Sloboda je bila na broju 14, dok su domaći bili na broju osam, ali u jačem rangu takmičenja. Igralo se otvoreno, napadački od prvog minuta, nisu se štedeli igrači na obe strane.

Šansi za promenu rezultata je bilo na pred golmanima na obe strane, konkretnije i u neku ruku bolje prilike imali su domaći fudbaleri, koji su pred odlazak na odmor sa dva gola u kratkom vremenskom intervalu stigli do prednosti. Prvo je Nikola Divac pogodio za 1:0 u 37. minutu, a samo par minuta kasnije Dušan Čelar duplirao je vođstvo Podunavca, 2:0 nakon prvih 45 minuta igre.

 

 

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, jedna je izvršena u redovima domaćina, dok su dve više viđene u timu Slobode. Već posle tri minuta igre Čelar svojim drugim golom uvećava prednost Podunavca na 3:0.

Uspeli su gosti da odgovore na drugoj strani, Slavko Vukotić je savladao golmana Mitrovića u 57. minutu, ali je gotovo odmah sa centra domaći tim preko Ivana Tejića vratio prednost od tri gola razlike na svoju stranu, 4:1.

Konačan rezultat poslednjeg ovogodišnjeg meča za ova dva tima postavio je Vladimir Maksimović na isteku 74. minuta, 5:1.

Podunavac (Belegiš) - Sloboda (Donji Tovarnik) 5:1 (2:0)

Podunavac: Mitrović, Radojčić, Maksimović, Milikić, Tejić (od 76' Vujović), Divac (od 60' Križan), Spasić, Ilić (od 76' Todorović), Milojević (od 46' Radošević), Miljković, Čelar (od 67' Despenić)

Sloboda: Stepanović, Kuburović (od 65' Stojanović), Josimov, M. Janković, Barić (od 46' Stepanović), Milinković, Vuković (od 46' Đorđević), Vukotić, Pilipović (od 46' Perović), Đuričić, Bubalo (od 82' L. Janković)

Serija Slobode bez poraza je prekinuta, ali je u ligi i dalje aktivna, imajući u vidu da je ovo kup utakmica, sastav Podunavca je pametnom igrom stigao do plasmana u polufinale kupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading