ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Izvršni odbor i komesar takmičenja su doneli odluku!

Autor:

Sport

26.11.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako obiman prolećni deo prvenstva.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Izvršni odbor i komesar takmičenja su doneli odluku!

Foto: Starsport

Stadion pod snegom

Zimski vikend u Srbiji je trenutno na snazi, u pojedinim krajevima naše zemlje snežne padavine su prekrile travnate terene, što je dovelo do odlaganja pojednih mečeva, a u nekim situacijama i do pomeranja kompletnog kola.

Republika

Prva rasinska okružna liga ove godine broji 18 klubova, proteklog vikenda na programu su bili mečevi 15. kola, što znači da je trenutni vikend po programu bio rezervisan za susrete 16. kola, odnosno da je po programu poslednji takmičarski vikend zakazan za prve dane meseca decembra, međutim došlo je do promene.

Odlukom Izvršnog odbora i komesara za takmičenje, zbog loših vremenskih uslova doneta je odluka da se završi prvenstvo Prve rasinske okružne lige. Mečevi 16. kola koji su po rasporedu bili na programu sutra, kao i mečevi poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva biće odigrani pred početak drugog dela prvenstva.

Pored toga, u saopštenju stoji napomena da će se sve zaostale utakmice, kao i odloženi mečevi kup takmičenja odigrati po unapred zakazanim terenima, a po rasporedu sve utakmie tog tipa bi trebalo biti završene do 14. decembra ove godine. 

Prošle takmičarske godine drugi deo prvenstva Prve rasinske okružne lige počeo je kraj meseca februara, imajući u vidu da su sada "zaostala" dva kola iz prvog dela, može se očekivati da u sličnom terminu počne i predstojeći prolećni šampionat aktuelne sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading