VELIKI PLANOVI U KRUŠEVCU: Prelazni rok još nije počeo, ali se u Trajalu već zna ko će napustiti njihove redove!

Autor:

Sport

25.11.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava već sklapa tim za sledeću godinu.

VELIKI PLANOVI U KRUŠEVCU: Prelazni rok još nije počeo, ali se u Trajalu već zna ko će napustiti njihove redove!

Foto: FK Trayal

Jednu od istorijskih sezona igra trenutno Trajal iz Kruševca u okviru Srpske lige Istok, već na nakon prvog dela prvenstva prošlogodišnji prvoligaš jednom nogom je na pragu ekspresnog povrataka u drugi rang takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Jesenji deo polusezone Trajal je završio ubedljivo na prvom mestu sa maksimalnim učinkom, i zimsku pauzu će provesti sa 15 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Pored odličnog bodovnog salda ekipa dominira i po broju postignutih golova (38), ali i po broju primljenih pogodaka, njihov golman je na čak deset mečeva ostao nesavladan, dok je u šest situacija vadio loptu iz mreže.

Srpska liga Istok je trenutno na "zimskoj pauzi" klubovi uveliko planiraju predstojeći prelazni rok, pa je tako i u Kruševcu došlo vreme da se pozabave igračkim kadrom. Danas je stigla informacija iz kluba da će tri fudbalera promeniti opremu tokom zimskog prelaznog roka. 

Republika

Foto: FK Trajal

Prelazni rok je več počeo u Trajalu

Ognjen Jović (21) će nakon dve i po godine razdužiti opremu "gumara", on je leta 2021. godine stigao iz redova Morave iz Vladičinog Hana. Dvadesetčetvorogodišnji Luka Arsenović će takođe promeniti sredinu pre starta prolećnog dela prvenstva, on će nakon samo šest meseci od dolaska iz Jedinstva iz Paraćina potražiti novi klub. Trio fudbalera koji neće nositi opremu Trajala u nastavku prvenstva "zatvara" Mitar Radivojević (24) koji će nakon godinu i po dana razdužiti žuto-crni dres.

Po današnjoj objavi možemo videti da je zimski prelazni rok uveliko isplaniran u redovima Trajala, bodovni saldo u odnosu na prvog pratioca čelne ljude kluba može navesti da se već sada planira igrački kadar za viši rang, i s tim u vezi će se sigurno i odraditi određeni potezi u predstojećem periodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading