REMI NAJPRAVEDNIJI ISHOD: Omladinac i Loznica pokazali da se sa pravom nalaze u samom vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.11.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji je opravdao očekivanja svih prisutnih navijača.

REMI NAJPRAVEDNIJI ISHOD: Omladinac i Loznica pokazali da se sa pravom nalaze u samom vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Zablaće

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad, ujedno i poslednjeg za ovu kalendarsku godinu ekipa Omladinca iz Zablaća ugostila je sastav Loznice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 20 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok su gosti sa sedam bodova više bili na četvrtoj poziciji.

Republika

Vremenski uslovi nisu išli na ruku igračima oba tima, ali i pored toga sa obe strane je viđena kvalitetna partija, borba za svaku loptu i klubovi se, možemo slobodno reći, sa pravom nalaze u gornjem delu tabele. Gotovo iz prve ozbiljnije prilike na meču dolazi do promene rezultata. Nakon centaršuta kapitena domaćih, Petrovića, odlično se na drugoj stativi snašao mladi Lazar Savić, 1:0 za Omladinac.

Domaći su nastavili nakon vođstva sa dobrom igrom, ali se i gosti nisu olako predali, bilo je prilika pred golom Loznice, ali je nakon jednog kontranapada savladan golman Omladinca, Rosić. Odlično su gosti istrčali kontru, lopta je stigla do iskusnog Dragiše Komarčevića kome nije bilo teško da je smesti u mrežu, 1:1 u 28. minutu.

Do odlaska na odmor domaći su mogli do ponovnog vođstva, udarac Savića je bio na putu da pređe gol liniju, ali je golman Loznice uspeo da je zaustavi gotovo na samoj granici za postignut gol. 

Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane, igrači su dosta energije uložili u prvih 45 minuta, pa je sa razlogom tempo igre u nastavku opao.

Tokom drugog poluvremena igra se dosta preskakala, uglavom su pokušavali dugim loptama ka napadačima i udarcima iz daljine. Za domaći tim priliku je imao Tomović, dok je kog Loznice kapiten Komarčević pokušao iz dobre udaljenosti, ali su golmani na obe strane bili sigurni.

Na kraju, nerešen rezultat je i najpravedniji ishod meča, jako borbena i zanimljiva utakmica, dva kvalitetna sastava, oko 150 navijača je imalo šta da vidi.

Omladinac (Zablaće) - Loznica 1:1 (1:1)

Omladinac: Rosić, Tomović, Đuraković, Nedeljković, Gavrić (od 46' Ilić), Obadović, Petrović (od 82' Milovanović), Jelić, Savić (od 91' Filipović), Mitrović, Bralušić (od 77' Milinković)

Loznica: Erić, Stanojević, Sretković (od 85' Brkić), Marinković, Ćuković, Bošković (od 85' Ćirić), Kojić (od 46' Tripković), komarčević, Mirković, Vićentijević, Petrović

Nakon ovog remija oba tima su zadržala svoja mesta na tabeli, i zimsku pauzu će provesti u gornjoj polovini lige.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading