DOMAĆIN JE NA PRAVI NAČIN KAZNIO SVE PROPUSTE IMENJAKA IZ BEŠKE: Hajduk iz Divoša je stigao do polufinala kupa! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.11.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenja titula je overena proteklog vikenda, a sada je i u kupu osiguran prolaz dalje.

DOMAĆIN JE NA PRAVI NAČIN KAZNIO SVE PROPUSTE IMENJAKA IZ BEŠKE: Hajduk iz Divoša je stigao do polufinala kupa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/lokijeva bubamara

U okviru 1/4 finala kupa PFS Srem ekipa Hajduka iz Divoša ugostila je svog imenjaka iz Beške. Oba tima takmiče se u Vojvođanskoj ligi "Jug" gde domaći sastav zauzima lidersku poziciju na tabeli, dok su gosti na petom mestu.

Republika

Tim iz Divoša igra u odličnoj formi ove sezone, od starta prvenstva ne zna za poraz, zabeležio je 11 trijumfa i četri remija, što je bilo dovoljno da se promoviše u kandidata broj jedan za plasman u viši rang. 

Teren za igru bio je u solidnom stanju, imajući u vidu da je kraj sezone i da je "pregurao" već dosta mečeva, ali je jak vetar pravio probleme igračima na obe strane, pa se uglavom igralo po zemlji. Prvu ozbiljniju priliku imali su gosti, kada su sa nekih 20-tak metara pokušali da savladaju golmana domaćih, ali je Tojagić bio na lopti.

Uzvratili su domaći na drugoj strani, prvi pokušaj ubacivanja iz ugla Nađa izbačen je iz kaznenog prostora gostiju, ali se lopta ubrzo opet našla u njegovim nogama, istu je poslao na drugu stative gde se najbolje snalazi Nenad Kudrić, 1:0 za tim iz Divoša u 15. minutu.

Iskoristili su domaći ubrzo i grešku rivala na njihovoj polovini, brza tranzicija, lopta na levi bok, stiže ispred golmana gde je Stefan Cvijić smešta u mrežu, 2:0. Uzvratili su gosti na drugoj strani, ali je odbrana tima u belim dresovima odlično reagovala u dva navrata.

 

 

Izgubili su gosti opet loptu u opasnoj zoni, domaći fudbaleri su uspeli kratkim dodavanjima da izabce gotovo celu odbranu rivala, lopta stiže do Cvijića koji odličnim udarcem povećava prednost na 3:0. Pokušali su fudbaleri ekipa iz Beške da se vrate, ali je golman Tojagić opet bio siguran na lopti.

Pred sam kraj prvog dela meča, opet greška u opasnoj zoni gostujućeg Hajduka, domaći brzo menjaju posed lopte, Kudrić svojim drugim golom postavlja 4:0 nakon prvih 45 minuta.

Pitanje pobednika u tim trenucima je već bilo rešeno, te je trener domaćeg tima odlučio da pruži priliku fudbalerima sa klupe, i izvršio je četiri izmene. I u drugom poluvremenu malobrojna publika je imala prilike da vidi još još četiri gola.

Za domaćina su pogađali Kristofer Nađ, rezervista Branislav Uglješić i Ratko Mandić, dok je počasni pogodak za goste postigao Marko Vujović na isteku 80. minuta za ispostaviće se konačnih 7:1 u korist Hajduka u beloj opremi.

Hajduk (Divoš) - Hajduk (Beška) 7:1 (4:0)

Hajduk (D): Tojagić (od 46' Kosanović), Džibrić, Jević (od 46' Tomac), Mandić, Cvijić (od 46' Bajunović), Nađ, Đurić (od 77' Živković), Jurišić, Malović, herceg, Kudrić (od 46' Uglješić)

Hajduk (B): Brtka, M. Gavrilović, S. Gavrilović, Vujović, Mitrović, Matić, Smiljanić, Grublješić, Desančić (od 72' Savić), Novevski (od 53' Đorđević), Tatić 

Ovim trijumfom tim iz Divoša je polusezonu završio bez poraza, na liderskoj poziciji i izboren je plasman u polufinale kupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading