KAPITEN IZ VIŠEG RANGA ZA NAPAD NA PEHAR: Pojačanje koje potvrđuje klupske ambicije!

Autor:

Sport

22.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice u Pančevu i okolini.

KAPITEN IZ VIŠEG RANGA ZA NAPAD NA PEHAR: Pojačanje koje potvrđuje klupske ambicije!

Foto: Facebook.com

Takmičio se tim Vojvodine iz Crepaje određeni period u okviru PFL-a Pančevo, ali se trenutno ekipa takmiči u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, gde se bori za najviši plasman.

Republika

Vojvodina zimsku pauzu provodi na trećoj poziciji sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i isto toliko poraza. Bodovni saldo na koti 17 dovoljan je za dva boda zaostatka u odnosu na lidera, što je svakako dostižno tokom prolećnog dela. Pored ovoga, tim iz Crepaje ima najbolji napad u ligi, isti je mrežu rivala tresao u 34 navrata, dok po broju primljenih golova dele prvo mesto najbolje odbrane sa Kolonijom iz Kovina.

Uprava radi uveliko na planiranju predstojećeg prelaznog roka, analizom igračkog kadra utvrđene su pozicije koje treba ojačati, i sada je sav fokus na pronalasku fudbalera koji mogu da poboljšaju kvalitet tima.

Prvi novajlija u redovima Vojvodine stigao je iz ekipe Voje Gačić, reč je o Slavoljubu Dukovskom (27), koji stiže u Crepaju kao ogromno pojačanje u borbi za najviši plasman. Doskorašnji kapiten člana Druge južnobanatske lige, u karijeri je uglavom bio član klubova iz Pančeva, između ostalog nastupao je za Mladost (Vojlovica), Budućnost (Banatski Brestovac), Miku Antić, dok je jedan period nosio i dres Železničara iz Pančeva.

Republika

Foto: FK Vojvodina Crepaja

Duka na slici desno

Promocijom popularnog Duke otvoren je prelazni rok u Crepaji, po najavama iz kluba uskoro se može očekivati promocija dva nova-stara igrača, sa kojima je saradnja već dogovorena i ostale su samo sitnice kako bi ista bila i ozvaničena.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

22.12.2023 13:11

Duka MVP do titule!