TEMPERATURA JE DOSEGLA STEPEN KLJUČANJA: Ime nove akvizicije se drži u strogoj tajnosti - navijači će morati još malo da sačekaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime nove akvizicije kriju kao zmija noge.

TEMPERATURA JE DOSEGLA STEPEN KLJUČANJA: Ime nove akvizicije se drži u strogoj tajnosti - navijači će morati još malo da sačekaju!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške prethodne takmičarske godine kroz Sremsku ligu izborili su plasman u viši rang takmičenja, da bi tokom jeseni ostvarili zapažene rezultate u rangu u kojem nisu učestvovali punih pet sezona.

 

U okviru južne grupe vojvođanskog fudbala Hajduk iz Beške je ostvario skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija i sa ukupno 22 osvojna boda zauzimaju petu poziciju na tabeli.

Kako bi proleće dočekali što spremnije, klub je već angažovao trojicu pojačanja. Novi igrači Hajduka već su postali Miloš Đorđević koji je stigao iz dobanovačke Budućnosti, golman Miloš Čalić koji stiže iz redova Inđije Toyo Tires, kao i defanzivac Železničara iz Inđije Kristijan Šahurić.

Klub je istovremeno i najavio četvrto pojačanje za koje u redovima sportskog kolektiva iz Beške najavljuju da će biti bombastično.

Klub je na svojoj zvaničnoj Intstagram stranici najavio svoju novu akviziciju, ali istovremeno sve svoje pristalice drži u neizvesnosti s obzirom da je postavljen i sat koji otkucava vreme do obelodanjenja imena novog fudbalera.

Foto: FK Hajduk Beška

Ko je nova akvizicija Hajduka iz Beške?

 

I dok iščekujemo da saznamo ko je novi fudbaler Hajduka iz Beške, treba napomenuti da će ekipa u prolećnoj premijeri, drugog dana meseca marta na svom terenu ugostiti Jedinstvo iz Rumenke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading