PRVI NOVAJLIJA JE TU: Dugogodišnji srpskoligaški defanzivac stigao u Hajduk!

Autor:

Sport

13.12.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novu etapu u karijeri.

PRVI NOVAJLIJA JE TU: Dugogodišnji srpskoligaški defanzivac stigao u Hajduk!

Foto: Facebook.com

Vratio se klub iz Beške ovog leta preko baraža nakon pet godina u Vojvođansku ligu i tokom jesenjeg dela prvenstva se odlično pokazao u povratničkoj sezoni.

Republika

Sastav Hajduka je jedini tim u ligi, pored imenjaka iz Divoša, koji je ujedno i stigao do titule jesenjeg prvaka, koji na svom terenu ima maksimalan učinak. Upravo su sedam trijumfa pred svojim navijačima u velikoj meri obezbedila bodovni saldo, koji je na koti 22. Ekipa je sa gostovanja uspela da donese samo jedan bod, i po tom parametru su na poslednjem mestu u prvenstvu.

Učinak tima tokom prvog dela prvenstva bio je dovoljan za peto mesto na tabeli, isti je mogao biti dosta bolji da su samo sa gostovanja doneli malo više bodova, ali ima vremena tokom proleća da se sve to izmeni, i da se popravi skor van svog terena. Što se tiče igračkog kadra, uprava je uvidela na kojim pozicijama treba ojačati ekipu, i već je obelodanjen i prvi novajlija za ovaj prelazni rok.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Prvi novajlija

Iz Srpske lige Beograd, tačnije iz ekipe Budućnosti iz Dobanovaca u Bešku je stigao dugogodišnji štoper srpskoligaša, Miloš Đorđević (30). Reč je o fudbaleru koji je od 2004. do 2023. godine sve vreme bio član tima iz Dobanovaca, sem u sezoni 21/22 kada je branio boje 1. Maja iz Rume.

Sastav Hajduka je tokom jesenjeg dela prvenstva primio 24 gola, i po tom paramteru se nalazi na 11. poziciji u ligi, sa druge strane napad je bio učinkovitiji sa dva pogotka više na polovini rivala, ali je svakako defanzivna linija mesto koje je bilo prioritetno po pitanju pojačanja.

Prolećni deo prvenstva počinje prve nedelje meseca marta, što će upravi ostaviti dovoljno prostora da tokom zimske pauze analizira tržište, da pojača tim ukoliko se za to otvori prilika, i da se tokom priprema uigra ekipa kako bi se pružili još bolji rezultati u nastavku sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading