NOVA BOMBA JE ODJEKNULA: Nekadašnja nada novosadske Vojvodine, napustila redove lidera - ovo je njegova sledeća destinacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbu za titulu nastavljaju bez važne poluge u timu.

NOVA BOMBA JE ODJEKNULA: Nekadašnja nada novosadske Vojvodine, napustila redove lidera - ovo je njegova sledeća destinacija!

Foto: Instagram.com/Dejan Živković

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika jesenji deo sezone u okviru južne grupe vojvođasnkog fudbala okončali su na drugoj poziciji sa bodom manje u odnosu na Hajduk iz Divoša i potpuno je jasno da će se do poslednjg sudijskog zvižduka voditi velika borba za šampiosnki pehar.

 

Kako bi odlučujuću polusezonu dočekali što spremnije, rukovodstvo kluba iz Donjeg Tovarnika ozbiljno je prionulo na posao jačanja igračkog kadra i dres Slobode već je zadužio iskusni tridesetjdnogodišnji Nikola Kokir koji je stigao iz redova Donjg Srema 2015 iz Pećinaca.

Klub je obelodanio da je nagažovano i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Reč je o dvadesettrogodišnjem levom krilu Dejanu Živkoviću koji u redove Slobode stiže iz lidera Srpske lige Vojvodina, ekipe GFK Slovena iz Rume, tako da će crveno-beli borbu za titulu u plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala morati da nastave bez navedenog fudbalera.

Živković je ponikao u novosadskoj Vojvodini, a interesantno je napomenuti da je u redove GFK Slovena stigao iz gradskog rivala 1. maja.

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Prethodne jeseni je nosio dres GFK Slovena iz Rume - Dejan Živković

 

- Dejan Živković:

Datum rođenja: 13. februar 2000. godine

Pozicija u timu: levo krilo

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad)-mlađe kategorije, Inđija Toyo Tires (Inđija)-mlađe kategorije, Omladinac (Novi Banovci), 1. maj (Ruma), GFK Sloven (Ruma)

Priliku sa debi u dresu novog kluba Živković će imati u prolećnoj premijeri kada će Sloboda u Donjem Tovarniku dočekati Mladost iz Bačkog Jarka. Susret je planiran za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading