STOPAMA RAMBA PETKOVIĆA: Srbiju zamenio Kopakabanom! Mladi fudbaler se seli u Brazil - razlog njegovog odlaska oduševiće sve!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuo je novu stranicu svoje karijere.

STOPAMA RAMBA PETKOVIĆA: Srbiju zamenio Kopakabanom! Mladi fudbaler se seli u Brazil - razlog njegovog odlaska oduševiće sve!

Foto: Privatna arhiva/Danilo Janjatović

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na desetoj poziciji sa ukupno 18 osovjenih bodova.

 

Za razliku od prethodne sezone kada su celokupnu takmičarsku godinu proveli u grčevitoj borbi za osptanak, Zrenjaninci su tokom jeseni zabeležili skor od pet pobeda, tri remija i sedam poraza, što se može smatrati zadovoljavajućim ostvarenjem, ali će ekipa u nastavak takmičenja ući bez stamenog štopera Danila Janjatovića.

Ono što je dva mestra vioki centralni bek najavio tokom prethodnih meseci, sada se i obistinilo.

Naime, njegova devojka srpska odbojkaška reprezentativka Aleksandra Uzelac, ove zime je psotala članica Fluminensea iz Rio de Ženeira, a sa njom je put zemlje fudbala, kafe i sambe otputovao i mladi fudbaler sa jasnom željom da karijeru nastavi u Brazilu.

Tim povodom, sada već bivši član zrenjaninskog kluba je izjavio:

- Stigao sam 30. novembra, a šest dana kasnije počeo sam da treniram. Menadžer treba da mi pomogne oko kluba, ali više Aleksandra. Želim da igram sa „kariokama“ i ostajem ovde za drugi deo sezone, verovatno koliko i ona - istakao je Janjatović za "Sportski žurnal".

Foto: Privatna arhiva/Danilo Janjatović

Aleksandar Uzelac i Danilo Janjatović na meču Fluminensea

 

- Danilo Janjatović:

Datum rođenja: 30. januar 2004. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Radnički (Zrenjanin)-mlađe kategorije, Radnički (Zrenjanin)

Danilo Janjatović se otisnuo put Brazila i ostaje da se vidi hoće li još jedan srpski fudbaler, nakon legendarnog Dejana Ramba Petkovića, zaludeti Brazilce i ostvariti karijeru vrednu pažnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading