PO UGLEDU NA CRVENU ZVEZDU: Zvezdan Terzić je potvrdio odluku o neučešću u Evropskoj Superligi - još jedan klub je odjavio fudbalske velikane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne?

PO UGLEDU NA CRVENU ZVEZDU: Zvezdan Terzić je potvrdio odluku o neučešću u Evropskoj Superligi - još jedan klub je odjavio fudbalske velikane!

Foto: Starsport

Današnja konferencija za medije koju je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" održao prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić, privukla je veliku pažnju javnosti.

 

Prema očekivanju, glavna tema je bio poraz u 171. Večitom derbiju i smena dosadašnjeg trenera Baraka Bahara, ali je novinare interesovalo i mišljenje Zvezdana Terziča kada je u pitanju potencijlno učešće srpskog šampiona u Evropskoj Superligi.

Generalni direktor crveno-belih je potvrdio da Crvena zvezda neće uzeti učešće u navedenom takmičenju ukoliko do njegovog osnivanja i dođe, a samo par sati kasnije istim povodom oglasio se još jedan klub koji je izdao i zvanično saopštenje:

- Uprkos silnim pritiscima da se pridružimo Superligi od strane Florentina Pereza i ostalih osnivača najmodernijeg fudbalskog takmičenja, FK Sušica 1929 je rekla istorijsko, NE - stoji na početku saopštenja,a zati mse dodaje:

- Ne želimo da pristupamo ligi u kojoj nema komšijskih derbija protiv Vodojaže i Kragujevca, kao i ludih gostovanja u Čumiću i Stragarima. Neće se u Šumadiji na Sušičkom brdu čuti melodija himne Superlige, već samo po neki popularni hit naših "Plavih anđela".

Foto: FK Sušica 1929

Svoj stav su izneli u saopštenju

 

Naravno, u pitanju je dobar marketinški trik kragujevačkog kluba koji je iskoristio glavnu evropsku fudbalsku temu kako bi pažnju skrenuo na sebe.

Treba podsetiti da se ekipa Sušice 1929 takmiči u okviru Treće lige Kragujevca, a jesenji deo šampionata su okončali na četvrtoj poziciji sa sedam bodova manje u odnosu na lidera Šumadiju iz Čumića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading