NASTAVAK INTERAKCIJE SA NAVIJAČIMA: Po ugledu na najveće - klub je uveo novinu u svoj rad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je rečeno da ukoliko te nema na društvenim mrežama, može se smatrati da ne postojiš.

NASTAVAK INTERAKCIJE SA NAVIJAČIMA: Po ugledu na najveće - klub je uveo novinu u svoj rad!

Foto: FK Jadran Golubinci

Nakon dve godine odsustva, fudbaleri Jadrana iz Golubinaca su se tokom prethodnog proleća vratili u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala i nastavili sa odisejom u Vojvođanskoj ligi Jug iz koje su ispali leta 2021. godine.

 

Tokom prethodne sezone Jadran je vodio veliku borbu sa ekipom Hajduka iz Beške. Takmičenje su obe ekipe okončale sa identičnim bodovnim skorom, ali je sastav iz Golubinaca zahvaljujući boljem međusobnom skoru direktno obezbedio plasman u viši stepen takmičenja.

Tokom prethodne jeseni Jadran je u 15 prvenstvenih mečeva ostvario skor od šest pobeda, dva remija i sedam poraza i sa ukupno 20 bodova na kontu zauzima poziciju u sredini tabele.

Učinak je mogao biti i bolji da sportski kolektiv iz Golubinaca nije u poslednja četiri prvenstvena susreta stigao samo do jednog boda. Od poslednjg trijumfa u okviru 11. takmičarske runde nad ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka (1:0), jedino su remizirali sa beočinskim Cementom, dok su poraženi u duelima sa Slobodom iz Donjeg Tovarnika (0:3), Hajdukom iz Beške (1:2) i novopazovačkim Radničkim (1:2).

I pored svega navedenog rukovodstvo kluba pokušava da prati najsavremenije trendove. Do sada je klub bio predstavljen samo na društvenoj mreži Instagram gde ima preko 1.300 pratilaca, a od nedavno se Jadran može pohvaliti i stranicom na Fejsbuku.

Foto: FK Jadran Golubinci

Navijači će sve najvažnije informacije o klubu ubuduće moći da saznaju i na Fejsbuku

 

Biće to dodatna prilika da klub uspostavi novi oblik interakcije kako sa navijačima Jadrana, tako i sa svim ljubiteljima fudbala.

Kada je reč o nastavku takmičenja, u prolećnoj premijri koja je zakazana za treći dan meseca marta, ekipa Jadrana gostuje Veterniku, U prvom ovosezonskom meču Veternik je slavio rezultatom 2:1.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading