UPISAO SE U KLUPSKE ANALE: Veliki jubilej napadača bogatog internacionalnog iskustva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač je garant boljih ostvarenja u nastavku takmičenja.

UPISAO SE U KLUPSKE ANALE: Veliki jubilej napadača bogatog internacionalnog iskustva!

Foto: Starsport

Užička GFK Sloboda tokom prethodne jeseni nije ostvarila zapažena ostvarenja u okviru Prve lige Srbije i u nastavku takmičenja im predstoji borba za očuvanje statusa člana drugog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Popularni "roso-neri" su zabeležili skor od svega tri pobede, osam remija i devet poraza, a možda i glavni razlog slabijih ostvarenja jeste hronična neefikasnost, s obzirom da je ekipa u 20 prvenstvenih mečeva svega 11 puta zatresla mreže protivnika.

Najefikasniji u ekipi bili su Bojan Gajić, Savo Rašković i Rade Glišović koji su se po dva puta upisivali u listu strelaca, a "devetka" Užičana Bojan Gajić je tokom jesenjeg dela sezone svoje ime upisao u klupske anale.

Naime, iskusni tridesetpetogodišnji napadač je odigrao svoj 100. meč u crveno-crnom dresu, a tim povodom je od klupskog rukovodstva dobio uramljeni dres užičkog kluba sa "brojem 100".

Treba napomenuti da je Gajić fudbaler bogatog internacionalnog iskustva, s obzirom da je jedan deo karijere proveo nastupajući u crnogorskim klubovima.

Foto: GFK Sloboda Užice

Veliki jubilej užičkog centarfora

 

- Bojan Gajić:

Datum rođenja: 14. mart 1988. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Voždovac U-19 (Beograd), Slavija (Beograd), PKB (Padinska Skela), Sloga (Požega), Voda (Valjevo), Železničar (Lajkovac), Radnik (Surdulica), Jedinstvo Putevi (Užice), Berane (Crna Gora), Loznica (Loznica), Ibar Rožaje (Crna Gora), OSK Igalo (Crna Gora), Sevojno (Sevojno), GFK Sloboda (Užice)

Sezona 2023/24: 18 utakmica / 2 gola

Fudbaleri GFK Slobode borbu za osptanak nastavljaju 24. februara 2024. godine kada će na stadionu "Radomir Antić" dočekati ekipu Mladosti GAT iz Novog Sada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading