SRPSKOLIGAŠKI FUDBALER ZA ŠAMPIONSKE AMBICIJE: Uprava je njegovim dovođenjem završila veliki posao ove zime!

Autor:

Sport

21.12.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba na otvaranju prelaznog roka.

SRPSKOLIGAŠKI FUDBALER ZA ŠAMPIONSKE AMBICIJE: Uprava je njegovim dovođenjem završila veliki posao ove zime!

Foto: FK Real Podunavci

U redovima Borca (Vraneši) se pre tačno dve decenije igrao zonski rang takmičenja, i možda je došlo vreme da se klub podseti kako je to biti član četvrtog stepena takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Sastav Borca zimsku pauzu u okviru Raške okružne lige provodi na liderskoj poziciji na tabeli, učinak od osam trijumfa, tri remija i dva poraza bio je dovoljan za plasman na prvo mesto. Titula jesenjeg prvaka obezbeđena je uz dva boda prednosti u odnosu na prve pratioce, prva pet kluba nalaze se u razmaku od četiri boda, i vodiće se na proleće velika bitka za šampionski pehar.

Uprava jesenjeg prvaka je analizirala raspoloživi igrački kadar, i odrađen je plan povodom jačanja istog, prvi novajlija Borca je Dejan Popović (24), dosadašnji fudbaler Reala (Podunvaci). Reč je o fudbaleru koji je poslednjih pet godina bio u Podunvacima, u čijem se dresu takmičio u okviru Srpske lige Zapad u poslednje tri sezone.

Republika

Foto: FK Borac Vraneši

Dejan Popović - prvi novajlija Borca

Popović može podjednako dobro da odgovori zadacima na poziciji beka i štopera, njegov dolazak će sigurno dosta značiti igračima Borca u borbi za šampionski pehar i plasman u zonski rang takmičenja nakon dve decenije od ispadanja iz istog. Dejan je svoje prve fudbalske korake napravio u školi fudbala "Bubamara", kasnije je nastupao u omladincima Sloge iz Kraljeva, odakle se januara 2019. godine preselio u opremu Reala.

Prethodne jeseni tri puta se našao u protokolu Reala, sva tri puta je meč počinjao sa klupe i uspeo je da sakupi 70-tak minuta u igri, što je bio znak da je vreme za promenu sredine. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading