RADO VIĐEN KOD SVIH TRENERA: Popularni "Nesta" ima novi klub!

Autor:

Sport

20.12.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Univerzalac na novoj adresi.

RADO VIĐEN KOD SVIH TRENERA: Popularni "Nesta" ima novi klub!

Foto: Privatna arhiva Miodraga Calića

U redovima BSK-a (Brzohode) više od jedne decenije igra se fudbal u okviru Opštinske lige Žabari, ali se to možda promeni nakon aktuelnog prvenstva.

Republika

Ekipa je tokom jesenjeg dela zabeležila pet trijumfa, jedan remi i dva poraza, što je zbirno kada se pretvori u bodove 16. Bodovni saldo bio je dovoljan za deobu treće pozicije na tabeli, zaostatak za liderom, odnosno jesenjim prvakom je samo tri boda. Rastojanje između prva četiri tima na tabeli je samo tri boda, i upravo će se između ovih klubova i voditi borba za šampionski pehar na proleće.

Uprava BSK-a dogovorila je i prvi zimski transfer za predstojeći period, Miodrag Calić (28) odlučio je da napusti redove Udarnika (Sibnica) i da se pridruži svojim novim saigračima u timu iz Brzohoda.

Calić je u dosadašnjoj karijeri promenio veliki broj klubovima, i u različitim sredinama je igrao na mnogim pozicijama u timu, iako mu je primarno mesto u srcu defanzivne linije. Popularni "Nesta" je pre Udarnika bio član Poleta (Aleksandrovac), Radnika (S. Palanka), Belih Orlova iz Pridvorice i Mladosti iz Porodina.

Novija u redovima BSK-a je rado viđen u timu kod mnogih trenera, posebno zbog mogućnosti da jednako dobro pokriva više pozicija na terenu, pored štoperske, Calić može podjednako dobro odgovoriti i zadacima u veznom redu, kao i na defanzivnim bočnim mestima.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading