NAKON BIVŠEG FUDABALERA ČUKARIČKOG, STIŽE I PARTIZANOVA "BEBA": Upravi kluba svaka čast na snalažljivosti!

Autor:

Sport

20.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći novajlija je i zvanično predstavljen!

NAKON BIVŠEG FUDABALERA ČUKARIČKOG, STIŽE I PARTIZANOVA "BEBA": Upravi kluba svaka čast na snalažljivosti!

Foto: Facebook.com

Zaostatak u Mačvanskoj Mitrovicu u odnosu na lidera je deset bodova, ali sve dok postoji i matematička šansa za šampionski pehar, niko u redovima Podrinja neće odustati.

Republika

Imajući u vidu da je fudbalski klub Podrinje pre četiri sezone ostao "kratak" za dva boda i plasmana u Srpsku ligu Vojvodine, na proleće se sigurno neće igrati laki mečevi, kako pred domaćom publikom tako i na strani. Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra, već smo imali prilike da potvrdimo dva pojačanja, a ovih dana je stigla potvrda i trećeg.

Milan Delić je otvorio prelazni rok, što se tiče dolazaka u Podrinje, zatim je stigao i đak Čukaričkog, Petar Denić, a najnovija akvizicija uprave kluba je Miloš Stojanović (19), reč je o fudbaleru koji pokriva poziciju centralnog beka u ekipi.

Fudbalsku karijeru Stojanović je počeo u školi fudbala "Sirmium", zatim je u mlađim kategorijama branio boje Partizana, Vojvodine iz Novog Sada, Radničkog iz Sremske Mitrovice i Mačve iz Šapca. Prve korake u seniroskom rangu napravio je u dresu Donjeg Srema 2015, odakle nakon šest meseci stiže u Mačvansku Mitrovicu.

Republika

Foto: FK Podrinje Mačvanska Mitrovica

Stojanović stigao u Podrinje

U proteklih šest meseci Stojanović je u redovima člana Vojvođanske lige Jug sakupio pet nastupa u prvenstvu, dok je dva puta bio član ekipe u okviru kup takmičenja. U Podrinju će po svim izgledima imati sigurne seniorske minute, koji su mu prekopotrebni za dalji napredak u karijeri, jer je trenutno u periodu koji može da mu odluči dalji tok karijere, barem što se tiče skorijeg vremena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading