CRVENO-BELO VEČE: Klub uputio poziv navijačima - sve je spremno za spektakl!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na okupu će biti svi kojima su crveno-bele boje na srcu.

CRVENO-BELO VEČE: Klub uputio poziv navijačima - sve je spremno za spektakl!

Foto: FK Napredak Popinci

Fudbaleri Napretka iz Popinaca prvi deo takmičenja u okviru Sremske lige okončali su na visokoj četvrtoj poziciji i tokom predstojećeg proleća očekuje ih borba za vrh tabele i plasman u viši rang, Vojvođansku ligu Jug.

 

Crveno-beli su tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od osam pobeda, pet remija i dva poraza i u odlučujuće borbe ulaze sa deficitom od pet bodova u odnosu na Slogu iz Vognja.

Učinak fudbalera Napretka mogao je biti i znatno bolji da ekipa nije u poslednjih pet jesenjih mečeva čak tru puta remizirala čime je znato otežala svoj prolećni put ka ostvarenju ciljeva.

Igrači se trenutno nalaze na zimskoj pauzi, a rukovodstvo kluba pred sam kraj kalendarske godine organizuje veliku proslavu "crveno-belo veče". Tim povodom klub se javnosti obratio putam zvanične Instagram stranice:

- Fudbalski klub Napredak ovom prilikom želi da uputi poziv pre svega svim Popinčanima da svojim prisustvom uveličaju drugo "Crveno-belo veče", a zatim i svim prijateljima, navijačima i simpatizerima kluba. Manifestacija, u organizaciji kluba, zakazana je za 27. decembar u prostorijama popinačkog parohijskog doma, od 18 časova, uz prisustvo mnogobrojnih sadašnjih i bivših igrača, trenera, predsednika i članova uprave.

Republika

Foto: FK Napredak Popinci

Ekipa Napretka se ne odriče borbe za vrh tabele

 

Kada je reč o nastavku borbi za bodove, ekipa Napretka u prolećnoj premijeri na svom stadionu dočekuje Sremac iz Vojke. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading