"TRANSFER BOMBA" U SAKULAMA: Mladi fudbaler sa impresivnom karijerom odlučio je da se ponovo obaveže na saradnju sa Borcem!

Autor:

Sport

24.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušće Novi Beograd, Partizan, Sloboda, Jedinstvo, Imt, su samo neki od klubova za koje je nastupao.

"TRANSFER BOMBA" U SAKULAMA: Mladi fudbaler sa impresivnom karijerom odlučio je da se ponovo obaveže na saradnju sa Borcem!

Foto: Privatna arhiva Andrija Zakoč

Redovni učesnik Srpske lige Vojvodine prošle godine krenuo je od nule, započeo je takmičenje u opštinskom rangu, i odmah je uspeo da napreduje po pitanju lige. Trenutno se tim iz Sakula takmiči u okviru Druge južnobanatske lige, ali po svemu prikazanom, ni tu se neće zadržati više od jedne sezone.

Republika

Borac zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji, i po stanju na tabeli, pitanje koje je i dalje aktuelno u prvenstvu, jeste ko će direktno u viši rang, a ko će to tražiti kroz baraž, dva su kanditata, tim iz Sakula i Tempo iz Sefkerina. 

Od kraja jesenjeg dela prvenstva uprava je sa trenerom Rosuljem krenula u jačanje tima, u dosadašnjem periodu u ekipu su stigla dva nova lica. Miroslav Bojković (39) odlučio je da se vrati u Sakule, gde je već nosio dres Borca, ali u višim rangovima takmičenja. Nakon njega, opremu kluba zadužio je i Nemanja Lazin (27), koji pokriva više pozicija u defanzivi. 

Andrija Zakoč (24) treće je pojačanje Borca, reč je o fudbaleru koji se vraća u Sakule, gde je bio standardan igrač kada je tim nastupao u srpskoligaškom karavnu. Zakoč je defanzivac, najbolje se snalazi na mestu desnog beka, i dolazi iz redova Ušća sa Novog Beograda. 

Najnovija akvizicija uprave Borca je u karijeri nastupao za užičku Slobodu i Jedinstvo Putevi, Zlatibor, Voždovac, Teleoptik, OFK Beograd, dok je u mlađim kategorijama bio i član beogradskog Partizana. Pored odlične prodornosti, ističe se i njegova igra glavom, koja zna napraviti problem defanzivi rivala ulaskom u srce šesnaesterca.

Što se tiče odlazaka, za sada je igranje pod dirigentskom palicom Nenada Rosulja napustio popularni Abi, koji se vratio u redove Voje Gačić.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading