DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Ozbiljno pojačanje stiže iz redova jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

24.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednim danima još novosti po pitanju novajlija.

DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Ozbiljno pojačanje stiže iz redova jesenjeg prvaka!

Foto: FK Polet Nikinci

Proteklu deceniju tim iz Ravnog sela takmiči se u okviru PFL-a Subotice, dok je poslednjih godina plasmanom u sam vrh tabele bio jedan od konkurenata za viši rang.

Republika

Trenutno Proleter igra promenjivo, pa je samim tim i plasman na tabeli takav, zimsku pauzu ekipa provodi na devetoj poziciji u ligi. Učinak od četiri pobede, sedam remija i četiri poraza bio je dovoljan za bodovi saldo na koti 19. Navikli su u Ravnom selu da se tim kotira u gornjem delu prvenstva, i s tim u vezi su krenuli sa jačanjem igračkog kadra kako bi se plasman poboljšao.

Prvi novajlija u Ravnom Selu stiže iz redova jesenjeg prvaka lige, Iskre, i reč je o Radomanu Roganoviću (31). Ovaj fudbaler je proteklih šest meseci proveo u Kucuri, a u njihov dres je stigao upravo nakon dve godine provedene u Proleteru. Roganović može podjednako dobro odgovoriti na više mesta u defanzivnoj liniji, ali njegova primarna pozicija jeste štoper.

Republika

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Roganović se vraća u Ravno Selo

Iskusni defanzivac je pre Ravnog Sela i Kucure bio i član Slavije (Pivnice), Tekstilca iz Odžaka i OFK Vrbasa. U jesenjem delu prvenstva bio je neizostavni član jesenjeg prvaka, Iskre i u velikoj meri je pored prvog mesta, doprineo i epitetu druge najbolje odbrane u ligi.

Nakon prvog novajlije, čelni ljudi kluba su najavili da se u predstojećim danima može očekivati potvrda novih pojačanja, rezultati nisu po standardu na koji su svi navikli, i iz tog razloga će se tim pojačati proverenim fudbalerima, koji će odmah doneti kvalitet na terenu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading