DUO IZ REDOVA DELIJA ZVANIČNO PROMENIO SREDINU: Prilagođavanje novom klubu će biti dosta lakše!

Autor:

Sport

25.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provereni fudbaleri.

DUO IZ REDOVA DELIJA ZVANIČNO PROMENIO SREDINU: Prilagođavanje novom klubu će biti dosta lakše!

Foto: FK Polet Nikinci

Vezala je ekipa AFK Ade četiri sezone u okviru PFL-a Subotice, u poslednji tri godine ostvaren je plasman u gornjem delu tabele, ali je situacija u aktuelnoj takmičarskoj godini nešto slabija.

Republika

Jesenji učinak od četiri trijumfa, jednog remija i deset poraza dovoljan je za 14. poziciju na tabeli, što je tik iznad zone ispadnja. Bodovi saldo na koti 13 trenutno "beži" prvom timu ispod crte pet bodova, ali će svakako "visina crte" zavisiti od plasman u višim rangovima.

Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra, i tokom vikenda uspela je da dogovori i zvanično potvrdi dva dolaska. Željko Popov (29) prvi je novajlija u redovima AFK-a, reč je o fudbaleru koji je proteklih godinu dana branio boje sastava Delije iz Mokrina. U karijeri Popov je nastupao za Slobodu (Novi Kozarci), Polet iz Nakova i ekipu Kikinde.

Darko Miladinov (32) zajednom sa Željkom stigao je iz Mokrina, on je u dresu Delija nastupao protekle tri godine, i sada je odlučio da se vrati u AFK, gde je već bio u periodu od leta 2020. do januara 2021. godine. Miladinov je u karijeri još bio član Crvene zvezde iz Ruskog sela, OFK Kikinde i Vojvodine iz Bašaida.

Popov je "pravi" novajlija, ali će mu period u Adi biti dosta lakši jer će pored sebe imati svog dosadašnjeg saigrača iz Mokrina. Miladinov je novi-stari igrač AFK-a, svi ga dobro poznaju, i njegov dolazak je obradovao kako članove kluba, tako i navijače.

Čelni ljudi AFK-a svakako nisu zadovoljni dosadašnjim plasmanom, isti je mogao biti dosta bolji da je bilo malo više "sreće" na pojedinim utakmicama. Prva dva poteza u prelaznom roku nam pokazaju da se uprava opredelila za iskusne fudbalere, koji će na terenu doneti instant kvalitet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading