DILEME VIŠE NEMA: Dogovoren je novi povratak u Kovinu!

Autor:

Sport

24.12.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice na staroj adresi.

DILEME VIŠE NEMA: Dogovoren je novi povratak u Kovinu!

Foto: youtube.com/printscreen

Proslaviće se u Kovinu na kraju sezone 120. rođendan kluba, a cilj za aktuelnu sezonu, po prikazanom u jesenjem delu, jeste da se slavlje održi u aktuelnom rangu.

Republika

Zimsku pauzu Radnički iz Kovina provodi u zoni ispadnja u Vojvođanskoj ligi Istok, situacija u donjem delu tabele je jako bliska, mala je bodovna razlika između kluboba, što znači da ništa nije izgubljeno.

Prelazni rok u Kovinu otvoren je povratkom bivšeg kapitena, Dušana Deliblaćanina, koji se nakon šest meseci provedenih u redovima Ševaca iz Kusića, vraća u dres Radničkog. Cilj uprave jeste da se pre svega pokuša sa povratkom bivših igrača, a da se nakon toga dovedu i "novi" fudbaleri, koji će ojačati kvalitet tima.

Drugo zimsko pojačanje Radničkog potvrđeno je pre par sati, reč je o Urošu Vuličeviću (28). Vuličević je proteklih godinu i po dana branio boje Partizana iz Gaja, sa kojim je nastupao u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Zapad). 

 

 

Reč je o fudbaleru koji je ponikao u redovima Radničkog, u nekoliko navrata je oblačio dres i sada je došlo vreme za novu epizodu. U karijeri je pored tima iz Kovina, Uroš branio i boje Kolonije, Proletera i Smedereva. 

Čelni ljudi kluba su potvrdili da će se na proleće opet u igračkom kadru naći i Marko Pavić, dok se pregovori o povratku uveliko vode sa jednim fudbalerom. Kako se može čuti iz izvora bliskih Radničkom, u pitanju je Uroš Zafirović, koji će ukoliko dođe do dogovora, biti još jedan povratnik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading