PRVO POJAČANJE JE TU: Nakon četiri godine u zoni, Majstorović je odlučio da pomogne klub iz svojih omladinskih dana!

Autor:

Sport

25.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na staroj adresi sa novim zadatkom, pohod na titulu i plasman u viši rang.

PRVO POJAČANJE JE TU: Nakon četiri godine u zoni, Majstorović je odlučio da pomogne klub iz svojih omladinskih dana!

Foto: Shutterstock

Nekadašnji član zonskog ranga trenutno se takmiči u okviru Opštinske lige Lučani, i jedan je od konkurenata za najviši plasman i prelazak u viši rang.

Republika

Sastav Dragačeva zimsku pauzu provodi na trećoj poziciji na tabeli, sa pet bodova bodova zaostatka za liderom. Učinak od ćetiri trijumfa, tri remija i jednog poraza bio je dovoljan za bodovi saldo na koti 15. Pomalo iznenađujući neuspeh zabeležen je na otvaranju sezone kada je tim savladan na gostovanju trenutno "fenjerašu" u ligi, sastavu Jelice (3:2). 

Uprava kluba započela je jačanje igračkog kadra sa ciljem da tim bude još konkurentniji u borbi za šampionski pehar na proleće, i stigla je i zvanična potvrda prvog novajlije. Stefan Majstorović (24) po drugi put u karijeri nosiće opremu Dragačeva, ali ovoga puta u prvom timu.

Republika

Foto: FK Dragačevo Guča

Majstorović opet u Dragačevu

Majstorović je prethodne četiri i po godine bio član Poleta (Trbušani), sa kojim je nastupao u okviru Zapadno-moravske zone. Reč je fudbaleru koji je već sa 24 godine sakupio veliku količinu iskustva, u karijeri je još nastupao za BIP iz Čačka i Grafičar, dok je prošao omladinsku školu fudbalskog kluba Guča.

Dolaskom prvog novajlije uprava je pokazala da se u klubu radi ozbiljno, Majstorović je nakon zonskog ranga odlučio da se vrati u opštinsku ligu, što je pokazatelj da će sastav Dragačeva na proleće biti sigurno dosta jači, i da je dolazak Stefana samo početak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading