SATELITSKA STANICA NIJE "UHVATILA" BODOVE: Prilike propustile priliku da se približe vrhu tabele - borba ipak NIJE IZGUBLJENA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja dva ostvarenja u mnogome su udaljila ekipu od istorijskog ostvarenja.

SATELITSKA STANICA NIJE "UHVATILA" BODOVE: Prilike propustile priliku da se približe vrhu tabele - borba ipak NIJE IZGUBLJENA!

Foto: FK Prilike

Takmičenje u okviru ovosezonske Moravičke okružne lige može se smatrati jednim od zanimljivijih u srpskom klupskom fudbalu, s obzirom da čak šest ekipa ravnopravno konkuriše za šampionski pehar i plasman u viši takmičarski rang, Zonu Zapadno-moravsku.

 

Jedna od ekipa koja se nada najvišem plasmanu svakako je Fudbalski klub Prilike iz istoimenog mesta poznatog po Zemaljskoj satelitskoj stanici, ali su poslednja ostvarenja na zelenom tepihu udaljila crveno-plave od željenog ostvarenja.

Prethodnog vikenda u Prilikama je gostovao lider na tabeli, Spartak 1976 iz Trnave, a i pored nefudbalskih vremenskih uslova, stotinak ljubitelja fudbala se okupilo na tribinama stadiona. Ipak, domaći navijači nisu imali preterano razloga za zadovoljstvo, s obzirom da su gosti ubedljivo slavili.

Čini se da je pitanje pobednika bilo rešeno već nakon prvog perioda igre kada su gosti preko Đorđa Jovičića u 17. i Marjana Zarića  37. minutu stigli do ubedljive prednosti, koju su u finišu susreta uvećali osvojivši važne bodove u borbi za šampionski pehar.

Foto: FK Prilike

FK Prilike u aktuelnoj godini proslavlja jubilej tri decenije postojanja

 

- Moravička okružna liga, 18. kolo:

Prilike (Prilike) - Spartak 1976 (Trnava) 0:4 (0:2)

Strelci: Đ. Jovičić 17`, M. Zarić 37`, L. Tadić 77`, L. Milunović 88`

Stadion: FK Prilike

Gledalaca: oko 100

Sudija: Nenad Tanasković

Žuti kartoni: A. Ćurčić (Prilike); R. Milikić (Spartak 1976)

Prilike (Prilike): Poledica, Šukuburić, Ćurčić, Kovačević (Simeunović), Ajdačić, B. Božović (M. Božović), Dimitrijević (Ćurčić), Pejović (Ćeriman), Cvetković (Miletić), Bogdanović.

Spartak 1976 (Trnava): Vasiljević, Zarić (Perišić), Jovičić, Pantović, Mitrović, Milunović, Tadić, Milovanović (Milikić), Simović (Jakovljević), Mirković (Mlađenović), Živanović (Marković).

Porazom u duelu protiv renomiranog rivala, domaćin je zaostao u trci za šampionskim peharom, ali svakako borba nije izgubljena. U narednoj takmičarskoj rundi Prilike gostuju u Devićima gde će se sastati sa istoimenom ekipom koju su u prvom delu takmičenja ubedljivo savladali rezultatom 4:0.

Navedeni susret na programu je u nedelju 31. marta sa početkom od 15.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading