POTPUNI DEBAKL PARTIZANA: Devet lopti u mreži crno-belih - domaćin u tri utakmice postigao 19 pogodaka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika u Grošnici se navikava na istorijska ostvarenja svojih ljubimaca.

POTPUNI DEBAKL PARTIZANA: Devet lopti u mreži crno-belih - domaćin u tri utakmice postigao 19 pogodaka!

Foto: FK Vodojaža

Fudbaleri Vodojaže iz Grošnice, nakon 15 prvenstvenih mečeva u okviru Treće lige Kragujevca zauzimaju petu poziciju sa skorom od devet pobeda, jednog remija i pet poraza i ukupno 28 osvojenih bodova, što je osam manje u odnosu na aktuelnog lidera Kremenac iz Rogojevca.

 

Poslednja tri prvenstvena duela Vodojaža je odigrala na svom terenu, a uz napomenu da su ostvarena dva trijumfa i jedan poraz, ekipa je za 270 minuta fudbala, ukupno 19 puta tresla protivničke mreže.

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Vodojaža je savladala slogu 1924 iz Lužnice rezultatom 9:0, da bi nakon neuspeha u prolećnoj premijeri (Napredak Mainič Opornica 1:2), usledila nova goleada, a na meti napadača sastava iz Grošnice našao se Partizan iz Cerovca.

Nakon prvih 45 minuta fudbala nije se moglo ni naslutiti da će krajnji ishod biti onakav kakav jeste. Na odmor se otišlo rezultatom 2:1, a oba gola za domaćina postigao je Uroš Janković u 10. i 33. minutu, da bi u finišu poluvremena rezultatsku neizvestnost doneo Obrad Spasojević.

Nastavak meča donosi het-trikStefana Lončarevića, a mrežu Petra Miškovića tresli su i Nedeljko Spasić, Dušan Varjačić, Miloš Aleksić i Nedeljko Spasić, čime je zabeležen veličanstven trijumf rezultatom 9:1.

Foto: FK Vodojaža

Iz dana u dan u Grošnici fudbal napreduje

 

- Treća liga Kragujevca, 15. kolo:

Vodojaža (Grošnica) - Partizan (Cerovac) 9:2 (2:1)

Strelci: U. Janković 10`, 33`, S. Lončarević 48`, 50`, 64`, N. Spasić 63`, D. Varjačić 73`, M. Aleksić 79`, N. Spasić 81`; O. Spasojević 42`

Stadion: FK Vodojaža, Grošnica

Sudija: Sergej Ivanović

Žuti karton: Đ. Mutavdžić (Vodojaža)

Vodojaža (Grošnica): Ilić, Aleksić, Jošović, Arsenijević, Vukomanović (Aksentijević), Karanović (Varjačić), Lončarević, Dimitrijević, Spasić, Mutavdžić (Ljubisavljević), Janković (Bošković).

Partizan (Cerovac): Mišković, Spasojević, Lešnjak, Marinković, Bogdanović, Dimitrijević, Dunić, Stepić, Stepanović, Manojlović, Lazarević.

U narednoj takmičarskoj rundi Vodojaža gostuje lideru Rogojevca, ekipi Kremenca, dok će Partizan pokušati da popravi bodovni saldo utakmicom u Cerovcu protiv Azbesta 1927 iz Stragara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading