DEFANZIVAC PRVOLIGAŠA IZ LESKOVCA KAO I GOTOVO POLA TIMA VAN STROJA ZBOG POVREDE KOLENA: Vratićemo se kao Feniks!

Autor: Irena Đurđević

Sport

27.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Zdravković: „Ne tražimo ni jedan sportski alibi u ozledama ključnih fudbalera među kojima sam, na žalost, i ja, kao ni smeni trenera jer znamo realan kvaliitet i stručnog štaba i igračkog kadra“.

DEFANZIVAC PRVOLIGAŠA IZ LESKOVCA KAO I GOTOVO POLA TIMA VAN STROJA ZBOG POVREDE KOLENA: Vratićemo se kao Feniks!

Foto: Privatna arhiva/Nemanja Zdravković

GFK Dubočica je na pauzi bila druga, a onda je s prolećem krenuo (ne)objašnjiv pad Leskovčana. Sve sportske razloge zbog kojih Leskovčani nisu nastavili da pokazuju pravo lice na terenu i u drugom delu takmičarske godine,objasnio je za poral Republika.rs, defanzivac Nemanja Zdravković:

 

- Zbog tog drugog mesta svi u klubu smo imali velika fudbalska očekivanja, međutim, splet čudnih okolnosti i zbir sportskih pehova među kojima dominiraju povrede su nas, za sada, udaljile od samog vrha tabele.

Plan stručnog štaba Dubočice su totalno „pokvarile“ povrede nekoliko ključnih igrača.

- Nas šest, sedam nosilaca igre smo, na žalost, van stroja, ali imamo adekvatne naslednike koji su preuzeli takmičarski teret.

Mladi igrači su preuzeli igru Leskovčana.

- Imaju potencijal i znanje da iznesu teret prvoligaškog takmičenja koje ne prašta slabije rezultate. Međutim, uveren sam da će, sa oporavkom fudbalera, i ekipa ponovo da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

Vi takođe morate „pod nož“.

- Očekujem operacija kolena u Beogradu, zatim je izvesna pauza između četiri i šest meseci ali to je ta tamna strana sporta kroz koju, na žalost, prolazi gotovo svaki fudbaler tokom karijere.

Uprava Dubočice je pokušala da „probudi“ igrače smenom trenera.

- Novi šef stručnog štaba je bivši “romantičar”, Miodrag Anđelković od koga se, poznato je, očekuje da ekipu vrati na pobednički kolosek.

 

Koliko Dubočica može da se približi vodećim timovima?

- Imamo odlične uslove za trening, novi stadion je ponos grada, Leskovčani vole fudbal, ali postoje neke stvari na koje, jednostavno, ne možemo da utičemo i zato „kaskamo“ za vodećim OFK Beogradom.

Za drugo mesto ste još u „igri“.

- Biće „muška“ borba za konačan plasman, Liga je izjednačena toliko da je gotovo nemoguće da prognoziramo konačan ishod utakmice bilo kojih rivala.

Ko bi, po Vašem mišljenju, mogao drugi kroz cilj?

- Ekipa OFK Beograda je usamljena na vrhu tabele, odvojila se i drži pobednički ritam. Naravno da bih voleo da to bude Dubočica, međutim, konkurenti za drugo mesto su: Inđija. Kolubara, Smederevo...

Dubočica traži sportsku šansu iz drugog plana.

- Vratićemo se poput Feniksa na trijumfalni put – obećao je defanzivac Leskovčana.

Dok čeka operaciju kolena, Nemanja Zdravković iz fotelje navija za saigrače da pronađu pobedničku formu(lu) za povratak u borbu za viši rang.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading