POSLEDNJA OSTVARENJA NISU NA NIVOU OČEKIVANIH, ALI RAZLOGA ZA SLAVLJE IMA: Rode su stigle - inđijski prvoligaš dobio najveće moguće "pojačanje"! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani slavlja na "Toyo Tires Areni"...

POSLEDNJA OSTVARENJA NISU NA NIVOU OČEKIVANIH, ALI RAZLOGA ZA SLAVLJE IMA: Rode su stigle - inđijski prvoligaš dobio najveće moguće "pojačanje"! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires smatraju se jednim od glavnih favorita za direktan plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala i pored činjenice da su poslednja dva ostvarenja razočarala vernu armiju navijača.

 

Naime, u poslednja dva susreta Prve lige Srbije, zeleno-beli su doživeli isto toliko neuspeha. Zeleno-beli su prvo morali da se pomire sa neuspehom na gostovanju u Odžacima gde je ekipa Tekstilca, najprijatnijeg iznenađenja ovosezonskog takmičenja, slavila rezultatom 2:1, da bi u vikendu za nama sa "Toyo Tires Arene" bodove odneo i gornjomilanovački MEtalac (0:1), čime je ekipa Inđije skliznula na treću poziciju prvoligaškog karavana i u ovom momentu ima tri boda manje u odnosu na drugopalsirani Tekstilac.

Međutim i pored navedenih, ne baš reprezentativnih ostvarenja, razloga za slavlje u klubu, ima.

Naime, golman Inđijaca Aleksa Milojević, dvadesetčetvorogodišnji Aleksa Milojević postao je otac, a na svet je stigao mali Luka koji će zasigurno u narednom periodu biti najveći ljubimac svih u zeleno-beloj porodici.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Mali Luka i njegov ponosni otac, golman Inđije Aleksa Milojević

 

Treba podsetiti da je Milojević ove zime stigao u redove Inđije Toyo Tires iz grčkog drugoligaša Eolikasa iz Mitilene u kojem je proveo jesenji deo aktuelne sezone. treba naglasiti da Milojević još uvek nije debitovao na golu zeleno-belih u prolećnom delu aktuelne prvoligaške sezone.

- Aleksa Milojević:

Datum rođenja: 8. januar 2000. godine

Mesto rođenja: Jagodina

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: GFK Jagodina U-19 (Jagodina), GFK Jagodina (Jagodina), OFK Bačka (Bačka Palanka), Mladost GAT (Novi Sad), Eolikos (Grčka), Inđija Toyo Tires (Inđija)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (6 ut.)

Kada je reč o nastavku prvoligaške borbe za bodove, ekipa Inđije toyo Tires nakon dva rezultatska neuspeha, narednog vikenda gostuje u Lazarevcu, ekipi Kolubare. Meč je na programu u subotu 30. marta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading