PUNIH 78 GODINA LJUBAVI: Moćno saopštenje kluba - "Neka istorija pamti"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav prema klubu iskazuje se i kada ne ide onako kako je očekivano.

PUNIH 78 GODINA LJUBAVI: Moćno saopštenje kluba - "Neka istorija pamti"!

Foto: FK Jedinstvo Mijatovac

Nakon gotovo pune decenije takmičenja u četvrtom stepenu takmičenja, fudbaleri Jedinstva iz Mijatovca prethodne sezone su zauzeli poslednju 15. poziciju na tabeli Zone Zapad i u novu sezonu su ušli kao članovi nižeg takmičarskog ranga.

 

Očekivali su ljubitelji fudbala u Mijatovcu, messtu koje je u sastav Kneževine Srbije ušlo nakon Drugog srpskog ustanka, da njihovi ljubimci mogu ekspresno da se vrate u zonski rang, ali su ih ostvarenja fudbalera u plavo-beloj sportskoj opremi, razuverila.

Ekipa sa popularnog stadiona "Šaranče" u dosadašnjem toku takmičenaj u okviru Pomoravske okružne lige ostvarila je skor od pet pobeda, jednog remija i 15 poraza i sa ukupno 16 osvojenih bodova zauzimaju tek 16. poziciju na tabeli i predstoji im velika borba za osptanak, s obzirom da Mladost iz Tečića koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za očuvanje statusa okružnog ligaša, u ovom momentu ima četiri boda prednosti.

I pored navedenog, u klubu je održana proslava povodom 78. rođendana sportskog kolektiva iz Mijatovca. Tim povodom klub se obratio javnosti kratkim saopštenjem:

- Dan po dan i dođe 78. rođendan. Usponi, padovi, pobede, porazi i još mnogo toga se desilo u dosadašnjih 78. godina. Idemo dalje. Budite uz klub bez obzira na stepen takmičenja, upravu kluba i igrače. Neka istorija pamti.

Foto: FK Jedinstvo Mijatovac

Fotografija iz klupskih almanaha

 

Kada je reč o narednim prvenstvenim iskušenjima, ekipu Jedinstva narednog vikenda očekuje gostovanje u Drenovcu gde će se sastati sa ekipom Napretka koja se bori za najviši plasman u ovosezonskom takmičenju. Meč je na programu u nedelju 31. marta sa početkom od 15.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milutin

28.03.2024 00:29

Kamenjar