RAPSODIJA VREDNA TROFEJA: Pehar je stigao u grad - sledi borba za duplu krunu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čika Dača" je video moćan tim...

RAPSODIJA VREDNA TROFEJA: Pehar je stigao u grad - sledi borba za duplu krunu!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Fudbaleri Hajduka iz Jovanovca u aktuelnoj sezoni vode veliku borbu za plasman u Zonu Šumadijsko-rašku, a u ovom momentu nakon odigranih 13 prvenstvenih utakmica u okviru Prve lige Kragujevca, sa skorom od devet pobeda, tri remija i jednim porazom i ukupno 30 osovjenih bodova, zauzimaju drugu poziciju na tabeli, a zaostatak za vodećim kragujevačkim Divostinom iznosi nadoknadiva tri boda.

 

I dok su prvenstvene borbe uveliko u toku, sastav iz Jovanovca uspešno je priveo kraju i takmičenje u Kupu FSG Kragujevca.

U finalnom susretu koji je odigran na terenu sa veštačkom travom stadiona "Čika Dača" pred oko 400 ljubitelja fudbala, Hajduk je ubedljivo slavio protiv Mladosti iz Pajazitova.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon prvih 45 minuta igre kada su fudbaleri iz Jovanovca postigli tri gola, a u listu strelaca su se upisali Lazar Jokić, Dušan Veljović i Lazar Živić, dok je jedini pogodak za ekipu Mladosti delo Ivana Blagojevića koji je u 33. minutu susreta postigao, ispostaviće se, počasni pogodak svoje ekipe.

Okupljeni navijači u nastavku susreta imali su priliku da vide još tri gola, a sva sve lopte su se našle iza leđa golmana Mladosti Nemanje Fejzića.

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Prvi ovosezonski trofej je stigao u Jovanovac

 

- Kup FSG Kragujevca, finale:

Mladost (Pajazitovo) - Hajduk (Jovanovac) 1:6 (1:3)

Strelci: I. Blagojević 33`; L. Jokić 17`, 59`, D. Veljović 19`, L. Živić 40`, S. Janković 82`, M. Miletić 90`

Stadion: "Čika Dača", Kragujevac - teren sa veštačkom travom

Gledalaca: 400

Sudija: Dušan Đoković

Žuti kartoni: N. Đurović (Mladost); F. Bajović (Hajduk)

Mladost (Pajazitovo): Fejzić, Đurović (Jevtović), Todorov, Vasović, Stanković (Mihajlović), Janićijević (Milisavljević), Blagojević (Đorđević), Begović, Radovanović, A. Marinković (Gemaljević), N. Marinković.

Hajduk (Jovanovac): Petrović, Živić, Branković, Šurlan, Jokić, Janković, Veljović, Milivojević, Bajović (Jotović), Srdić (Miletić), Sretenović (Živić).

Nakon osvojenog trofeja fudbleri Hajduka se vraćaju prvenstvenim iskušenjima, a već narednog vikenda očekuje ih meč protiv Šumadije 1934 iz Drače. Navedeni duel na programu je u subotu 30. marta sa početkom od 15.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading