NAVIJAČI, LJUBAV PREMA KLUBU SE POKAZUJE KADA JE TEŠKO: Za prekid crne serije, podrška vatrenih pristalica je neophodna - SVI NA STADION!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nakon 360 minuta prolećnog fudbala "bulke" ne znaju za trijumf.

NAVIJAČI, LJUBAV PREMA KLUBU SE POKAZUJE KADA JE TEŠKO: Za prekid crne serije, podrška vatrenih pristalica je neophodna - SVI NA STADION!

Foto: FK Zvezdara

Fudbaleri Zvezdare jesenji deo takmičenja u okviru beogradske grupe srpsokligaškog fudbala okončali su na deobi dve vodeće pozicije sa ekipom Zemuna, ali ostvarenja u nastavku šampionata, daleko su od očekivanih.

 

Popularne "bulke" u prva četiri prolećna meča zabeležili su dva remija (Studentski grad Novi Beograd 1:1 i Sinđelić 1:1) i isto toliko poraza (Radnički Obrenovac 0:1 i Teleoptik Zemun 0:1) što ih je znatno udaljilo od borbe za šampionski pehar i u ovom momentu imaju tri boda manje u odnosu na drugoplasirani Teleoptik i čak osam manje u odnosu na lidera iz Gornje varoši.

Predstojećeg vikenda ekipa Zvezdare na stadionu u Ulici Ljubice Luković dočekuje GSP Polet Dorćol, a kako bi obezbedili što veću podršku svojoj ekipi, rukovodstvo kluba je odlučilo da širom otvori kapije stadiona na Bulbulderu, tako da će ulaz na meč 20. takmičarske runde biti slobodan za sve koji žele da prisustvuju malom, velikom prestoničkom derbiju.

Foto: FK Zvezdara

"Bulke" traže pomoć navijača - svi na Bulbulder

 

- Srpska liga Beograd, 20. kolo:

Zvezdara (Beograd) - GSP Polet Dorćol (Beograd)

Stadion: FK Zvezdara

Datum: Nedelja, 31. mart

Početak: 16 časova

Napomena: ulaz je slobodan

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran 11. septembra prethodne godine, okončan je trijumfom "bulki" minimalnim rezultatom 1:0, a jedini pogodak bio je autogol Luke Lakića u 55. minutu meča.

treba napomenuti da Dorćolci već punih pet godina čekaju trijumf nad Bulbuldercima. Poslednji put slavili su sada već davne 2019. godine, rezultatom 3:2.

Kada je reč o ekipi GSP Polet Dorćola, oni sa 22 osvojena boda trenutno zauzimaju 11. poziciju na tabeli i još uvek nisu stoprocentno obezbedili opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala na području Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading