GOSTI SLAVILI U DERBIJU: Partizan savladao velikog rivala i vratio se u trku za titulu - borba će trajati do poslednjeg kola!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivani rezultat...

GOSTI SLAVILI U DERBIJU: Partizan savladao velikog rivala i vratio se u trku za titulu - borba će trajati do poslednjeg kola!

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

Situacija na tabeli Prve novosadske lige dodatno se zakomplikovala nakon derbi meča Prve novosadske lige u kojem je Fruškogorac u Sremskoj Kamenici dočekao ekipu Fruškogorskog partizana iz Bukovca.

 

Crno-beli su se trijumfom na terenu velikog rivala vratili u borbu za osvajanje liderske pozicije, dok je domaći sastav gubitkom bodova omogućio vodećem dvojci, Šajkašu 1908 iz Kovilja i OFK Sirigu da ostvare bodovnu prednost.

Tokom prvog perioda igre da nije bilo dva žuta kartona, po jedan na svakoj strani, novinarske beležnice bi ostale prazne, a pitanje pobednika rešeno je u drugih 45 minuta.

Predrag Poznanović pogotkom u 56. minutu meča donosi prednost crno-belima iz Bukovca, da bi pitanje pobednika bilo rešeno dvadeset minuta kasnije, kada je mrežu golmana Nemanje Rankova zatresao Strahinja Čergić.

Trijumfom na gostovanju u Sremskoj Kamenici, Fruškogorski partizan je prišao na samo dva boda zaostatka u odnosu na Fruškogorac, dok im u ovom momentu lider iz Kovilja beži šest bodova, s tim da Šajkaš 1908 ima i meč manje odigran.

Treba napomenuti da je rukovodstvo Fruškogorca nakon poraza od crno-belih donelo odluku o smeni dosadašnjeg trenera Stojana Ilića, a o novoj akviziciji na klupi javnost će biti blagovremeno informisana.

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

Poraz Fruškogorca u velikom derbiju

 

- Prva novosadska liga, 18. kolo:

Fruškogorac (Sremska Kamenica) - Fruškogorski partizan (Bukovac) 0:2 (0:0)

Strelci: P. Poznanović u 56. i S. Čergić u 76. minutu za Fruškogorski partizan

Stadion: FK Fruškogorac, Sremska Kamenica

Gledalaca: 200

Sudija: Dejan Duvnjak

Žuti kartoni: A. Andriga, B. Tucakov, S. Krpović (Fruškogorac); D. Dević, Z. Roganović, V. Dević (Fruškogorski partizan)

Fruškogorac (Sremska Kamenica): Rankov, Krpović, Paunić (Radaković), Požarev, Andriga, Mladić, Malešević (Ćurko), Glišić (Kuvekalović), Stajić, Tucakov, Popadić.

Fruškogorski partizan (Bukovac): Lalić, D. Dević, Roganović, V. Dević (Stankov), Gadžić, Kaurin (Kantar), Čergić, Poznanović, Paprić, Malinović, Janić.

Narednog vikenda ekipa Fruškogorca gostuje novosadskoj Crvenoj zvezdi, dok će crno-beli u Bukovcu dočekati OFK Futog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading