POSLEDNJU REČ ĆE IMATI DISCIPLINSKI ORGANI: Prekršaj je ponovljen - Zvezda pred ISKLJUČENJEM iz takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna odluka se uskoro očekuje.

POSLEDNJU REČ ĆE IMATI DISCIPLINSKI ORGANI: Prekršaj je ponovljen - Zvezda pred ISKLJUČENJEM iz takmičenja!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbalski klub Zvezda iz Konatice prethodne sezone kroz Opštinsku ligu Obrenovac - "grupa A" izborio je plasman u viši rang takmičenja, ali crveno-belima "ruže ne cvetaju" u aktuelnoj takmičarskoj godini.

 

U prolećnoj premijeri u okviru Prve beogradske lige - "grupa B", Zvezda je remizirala rezultatom 1:1 sa OFK Borcem na gostovanju u Arnajevu, ali bi zvog dešavanja na prvenstvenom meču koji je odigran prethodnog vikenda, mogli da se nađu u velikom problemu.

Naime, u nedelju 13. marta Zvezda je gostovala ekipi Rušnja, ali su okupljeni ljubitelji fudbala svega 22. minuta uživali u sportskoj predstavi, pošto je ona prekinuta jer je gostujuća ekipa ostala bez dovoljnog broja fudbalera na terenu.

Usled navedenog, komesar za takmičenje Prve beogradske lige - "grupa B" Željko Petković je doneo odluku da se meč registruje službenim rezultatom 3:0 u korist ekipe Rušnja, ali navedeno po crveno-beli sastav, nije i najgore što se može dogoditi.

Naime, identian prestup FK Zvezda iz Konatice je ulinila i u okviru 12. takmičarske runde kada duel protiv Radničkog iz Rudovca nije okončan, a s obzirom da je prethodnog vikenda prestup ponovljen, na osnovu pravilnika o takmičenju, klubu predstoji isključenje iz takmičenja za sezonu 2023/24.

Foto: FK Zvezda Konatice

Sudbina kluba je dovedena u pitanje - FK Zvezda Konatice

 

Disciplinski postupak protiv FK Zvezda iz Konatice je pokrenut, odluka se uskoro očekuje, a nakon njenog donošenja klub će imati pravo na žalbu.

Trreba podsetiti da je u momentu prekida meča Rušanj - Zvezda Konatice rezultat bio 3:0 u korist domaće ekipe, a u strelce su se upisali Miloš Mačužić u 3, Nemanja Nikolić u 5. i Tihomir Popović u 11. minutu meča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading