BEZ MLADOG FUDBALERA SE EKIPA NE MOŽE ZAMISLITI: Svi prolećni uspesi vezani su za njegovo ime - asistencijama i golovima pokrenuo je crveno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njemu će se tek pripovedati...

BEZ MLADOG FUDBALERA SE EKIPA NE MOŽE ZAMISLITI: Svi prolećni uspesi vezani su za njegovo ime - asistencijama i golovima pokrenuo je crveno-bele!

Foto: Instagram.com/novosadskifudbal

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT u prolećnom delu sezone pružaju znatno bolje partije u okviru Prve lige Srbije i već sada se može reći da se ekipa nalazi u povoljnom položaju kada je u pitanju borba za opstanak.

 

Prethodnu olusezonu popularni "gatovci" su okončali sa osam bodova deficita u odnosu na ekipu koja se u tom momentu nalazila na prvoj poziciji "iznad crte", a nakon samo pet mečeva u nastavku takmičenja zaostatak je sveden na svega tri boda, a mogao je biti i u potpunosti anuliran da ekipa sa novosadskog Satelita nije iznenađujuće poražena na "GAT Areni" od novobeogradskog Radničkog (0:1) u meču 24. takmičarske runde.

Ekipa Mladosti GAT je do sada u 2024. godini zabeležila tri pobede i po jedan remi i poraz, a uz navedeno postigli su šest pogodaka, dok se njihova mreža tresla svega tri puta.

Ono što svakako upada u oči, jeste podatak da je u svih šest pogodaka "gatovaca" direktan učesnik, što kao strelac, što kao asistent bio mladi dvadesetjednogodišnji Dragan Kokanović.

Reč je o fudbaleru koji je ponikao u redovima Vojvodine i koji je  na "GAT Arenu" stigao prethodnog leta iz novosadskog Kabela. Tokom aktuelnog proleća bio je strelac u mečevima protiv GFK Slobode iz Užica i leskovaćke GFK Dubočice, dok je u preostala četiri pogotka svoje ekipe učestvovao kao asistent.

Foto: FK Mladost GAT

NAvijači se vraćaju na "GAT Arenu"

 

- Dragan Kokanović:

Datum rođenja: 1. maj 2002. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Vojvodina U-17 (Novi Sad), Vojvodina U-19 (Novi Sad), Vojvodina (Novi Sad), Kabel (Novi Sad), Mladost GAT (Novi Sad)

Priliku da nastavi uspešnu prolećnu seriju Kokanović će imati već predstojećeg vikenda kada će Mladost GAT u velikog gradskom derbiju dočekati RFK Novi Sad 1921. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading