TRANSFER BOMBA KADA JOJ VREME NIJE: Ponovo je obukao dres omiljenih boja - vratio se da pomogne u borbi za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.03.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polovina meseca marta svakako nije termin za transfere igrača, ali se jedan takav upravo dogodio.

TRANSFER BOMBA KADA JOJ VREME NIJE: Ponovo je obukao dres omiljenih boja - vratio se da pomogne u borbi za vrh tabele!

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires vode veliku borbu za povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala i u ovom momentu sa 41 osovjenim bodom nalaze se na trećoj poziciji na tabeli.

 

Tokom aktuelnog proleća ostvarili su skor od dve pobede, isto toliko poraza i jednog remija što ime je donelo i nadoknadiv bodovni zaostatak u odnosu na Tekstilac iz Odžaka koji trenutno iznosi dva boda.

Međutim, u nastavak sezone zeleno-beli ulaze znatno pojačani, s obzirom da se u klub nakon tri godine vratio iskusni defanzivac.

Reč je o Nemanji Vidiću tridesetčetvorogodišnjem centralnom beku koji može da odgovori zadacima i na poziciji zadnjeg veznog. Vidić je prvi put u redove Inđije Toyo Tires stigao u februaru 2019. godine, da bi se nakon 18 meseci otisnuo put Kine gde je tokom prethodne tri i po godine nastupao za Šenžen, Nanjing siti i Heilođang.

Treba podsetiti da je Nemanja Vidić svoj fudbalski put započeo u redovima Zemuna, a kao internacionalac je nastupao i u Sloveniji, Kazahstanu, Maleziji i već pomenutoj Kini.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Vratio se da pomogne u borbi za plasman u Prvu ligu Srbije

 

- Nemanja Vidić:

Datum rođenja: 6. avgust 1989. godine

Mesto rođenja: Zemun

Pozicija u timu: centralni bek/defanzivni vezni

Igračka karijera: Zemun U-19 (Zemun), Zemun (Zemun). ND Gorica (Slovenija), Javo-Matis (Ivanjica), Radnički 1923 (Kragujevac), Rad (Beograd), Novi Pazar (Novi Pazar), Kuziljar Petropavlovs (Kazahstan), Negeri Sembilan (Malezija), Budućnost (Dobanovci), Inđija Toyo Tires (Inđija), Šenžen (Kina), Nanjing siti (Kina), Heilođang (Kina)

U narednoj prvenstvenoj rundi Inđija Toyo Tires dočekuje gornjomilanovački Metalac i ostaje da se vidi da li će Nemanja Vidić zabeležiti novi debi u dresu zeleno-belih boja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading