PRESTONIČKI KLUB IMA NOVOG TRENERA: Sa reprezentacijom je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu - "vađenje kestenja iz vatre" biće primarni cilj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija rukovodstva bila je brza...

PRESTONIČKI KLUB IMA NOVOG TRENERA: Sa reprezentacijom je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu - "vađenje kestenja iz vatre" biće primarni cilj!

Foto: FSB

Fudbaleri kumodraškog Torlaka u poslednjih 11 prvenstvenih mečeva u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana ostvarili su skor od jedne pobede, isto toliko remija i čak devet poraza, tako da se u ovom momentu nalaze u zoni ispadanja sa ukupno 14 osovjenih bodova.

 

Nakon poraza u poslednjem jesenjem meču protiv PKB-a iz Padinske Skele rezultatom 1:2, sastav iz Kumodraža je sa neuspesima nastavio i u prolečnom delu sezone, tako da su u prva tri meča nastavka sezone zabeležili isto toliko poraza (Zemun 2:3, Radnički Obrenovac 1:2 i Studentski grad Novi Beograd 1:2), a poslednji neuspeh protiv novobeogradske ekipe doveo je do neopozive ostavke dosadašnjeg trenera Ivana Đurovića.

S obzirom da naredno takmičarsko iskušenje sledi već predstojećeg vikenda kada će Torlak gostovati ekipi Sinđelića na stadionu u Ulici Vojislava Ilića, rukovodstvo sportskog kolektiva moralo je brzo da reaguje i imenue novog šefa stručnog štaba.

Izbor je pao na trenera koji je 2023. godine sa Amaterskom reprezentacijom Fudbalskog saveza Beograda osvojio srebrnu medalju na UEFA Regionalnom kupu i koji je poslednji angažman imao u redovima sremskomitrovačkog Radničkog iz kojeg je otišao u novembru prethodne godine.

Foto: FK Torlak

Od fudbalera Torlaka se očekuju bolji rezultati u narednom periodu

 

- Goran Janković:

Datum rođenja: 10. decembar 1978. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Rad (Beograd), Radnički (Novi Beograd), GKS Belhatov (Poljska), UTA Arad (Rumunija), Čukarički (Beograd), Minjor Pernik (Bugarska), Donji Srem (Pećinci), Zemun (Zemun), OFK Žarkovo (Beograd)

Trenerska karijera: BSK Borča (Borča), Prva Iskra (Barič), Studentski grad (Novi Beograd), Amaterska reprezentacija Beograda, Studentski grad (Novi Beograd), Radnički (Sremska Mitrovica)

Kao što je već pomenuto Goran Janković će priliku za debi na klupi novog kluba imati u subotu 23. marta sa početkom od 10 časova kada će ekipa Torlaka gostovati beogradskom Sinđeliću u meču u kojem su bodovi neophodni obema ekipama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading