NASTAVLJA SE SA POBOLJŠANJEM INFRASTRUKTURNIH USLOVA: Navijači su oduševljeni - novina koja će omogućiti lakše praćenje mečeva na stadionu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz borbu igrača na zelenom tepihu, uveliko se radi na razvoju svih klupskih struktura.

NASTAVLJA SE SA POBOLJŠANJEM INFRASTRUKTURNIH USLOVA: Navijači su oduševljeni - novina koja će omogućiti lakše praćenje mečeva na stadionu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires smatraju se jednim od glavnih kandidata za vrh tabele Prve lige Srbije, što nije umanjeno ni poslednjim ostvarenjima koja nisu bila na željenom nivou.

 

Naime, zeleno-beli su u poslednja dva prvenstvena kola doživeli isto toliko poraza. Prvo je ekipa sa "Toyo Tires Arene" poražena na gostovanju u Odžacima gde je ekipa Tekstilca slavila rezultatom 2:1, da bi u vikendu za nama bodove iz Inđije iznenađujuće odneo i gornjomilanovački Metalac koji je golom Stefana Ilića u 78. minutu stigao do vrednih bodova u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Međutim, duel protiv sastava iz grada podno Rudnika doneo je na stadion u Inđiji i novinu u vidu novog semafora koji je oduševio sve prisutne i koji će svakako ubuduće omogućiti navijačima lakšpe praćenje same utakmice.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Novi semafor na Toyo Tires Areni

 

Svakako među navijačima ostaje žal što je prva utakmica sa novim semaforom okončana porazom njihovih ljubimaca, ali provejavala je nada da će se već od jeseni na njemu naći grbovi Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine, TSC-a, Čukaričkog i ostalih srspkih superligaških klubova.

Kada je reč o nastavku borbe za prvoligaške bodove, Inđija Toyo Tires narednog vikenda gostuje u Lazarevcu. Meč sa Kolubarom na programu je u u subotu 30. marta sa početkom od 17. časova.

Da podsetimo, nakon meča u Lazarevcu, zeleno-belima do okončanja ligaškog dela takmičanje ostaju i mečevi protiv Jedinstva sa Uba i novogeogradskog Radničkog na svom stadionu, kao i gostovanje Radničkom u Sremskoj Mitrovici. Nakon navedenih duela Inđija Toyo tires će pokušati da se kroz plej-of fazu domogne ostvarenja željenih ciljeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading