IZNENAĐENJA NIJE BILO: Korak bliže ka trofeju! Veliki derbi već u polufinalu kupa? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vroih

Sport

28.03.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit je opravdao očekivanja.

IZNENAĐENJA NIJE BILO: Korak bliže ka trofeju! Veliki derbi već u polufinalu kupa? (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Fudbaleri kruševačkog Jedinstva 1936 u aktuelnoj sezoni zauzimaju sredinu tabele istočne grupe srpskoligaškog karavana, što se svakako može i mora smatrati zadovoljavajućim ostvarenjem s obzirom da je klub prethodne takmičarske godine bio član četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Istovremeno Kruševljani u aktuelnoj sezoni beleže i zavidna ostvarenja u Kupu Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, gde su se u četvrtfinalnoj rundi sastali sa ekipom Vinogradara iz Zleginja koja se u ovom momentu bori za opstanak u Zoni Zapad.

Domaćin je opravdao epitet apsolutnog favorita, a publika je imala priliku da prvi pogodak vidi u 20. minutu kada je mrežu Vinogradara zatresao Bogdan Radojković. Samo dva minuta kasnije Bogdan Stojanović nije iskoristio najstrožu kaznu, ali su Kruševljani u nastavku susreta rešili pitanje pobednika.

Ono što je propustio polovinom prvog poluvremena, Bogdan Stojanović je nadoknadio u 57. minutu kada je duplirao prednost Jedinstva, da bi konačan rezultat meča postavljen Đorđe Kotlajić u samom finišu susreta.

 

- Kup FS Rasinskog okruga, četvrtfinale:

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Vinogradar (Zleginje) 3:0 (1:0)

Strelci: B. Radojković u 20, B. Stojanović u 57. i Đ. Kotlajić u 80. minutu

Stadion: Sportski centar "Jedinstvo 1936", Kruševac

Sudija: Lazar Pršić

Žuti kartoni: B. Stojanović (Jedinstvo 1936); A. Mitić (Vinogradar)

Jedinstvo 1936 (Kruševac): Mitić, Milosavljević, Stojanović (Kotlajić), Ivljanin, Radojković, Kostić, Ristić (Milošević, Gašić), Savić (Radivojević), Jovanović, Vidojević.

Vinogradar (Zleginje): Radulac, Mitić (Savić), Marković, Miladinović, Vukojević, Vo. Lisinac, Maksić (Petković), Zdravković, Pavlović (Vl. Lasinac), Obradović, Milovanović.

Poed ekipe kruševačkoj Jedinstva 1936, plasman u polufinalnu rundu takmičenja obezbedili su i Meševo, Trstenik PPT i kruševački Trayal.

- Četvrtfinale Kupa FSRO:

Temnić 1924 (Varvarin) - Trayal (Kruševac) 1:3

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Vinogradar (Zleginje) 3:0

Meševo (Meševo) - Župa (Aleksandrovac) 4:0

Rubin (Donji Stupanj) - Trstenik PPT (trstenik) 1:3

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading