CRNOJ SERIJI KRAJA NEMA: Jesenji šampion nastavlja rasprodaju bodova - titula postaje nedosanjani san!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iz utakmice u utakmicu sve dalje su od već viđenog ostvarenja.

CRNOJ SERIJI KRAJA NEMA: Jesenji šampion nastavlja rasprodaju bodova - titula postaje nedosanjani san!

Foto: FK Sloga Voganj

Fudbaleri Sloge Voganj jesenji deo šampionata u okviru Sremske lige okončali su sa šampionskim lovorikama i skorom od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza i mnogi su ih već videli kao glavnog konkurenta za plasman u viši takmičarski rang, Vojvođansku ligu Jug.

 

Crveno-beli su prvi deo šampionata okončali sa tri rezultatska neuspeha, a identično negativno ostvarenje, zabeležili su u samo četiri prolećne utakmice.

U premijeri za 2024. godinu Sloga je na gostovanju u Vitojevcima remizirala sa ekipom Partizana rezultatom 1:1, da bi usledili neočekivani porazi u mečevima protiv Srema iz Sremskih Mihaljevaca (1:2) i popinačkog Napretka (0:2).

Crna serija nastavljena je i u 19. kolu kada je Sloga na svom stadionu dočekala Polet iz Novih Karlovaca. Gosti su pogotkom Marka Savića u 71. minutu odneli bodove, čime je ekipa iz Vognja došla u poziciju da na tabeli "gleda u leđa" ekipama Šumara iz Ogara i Budućnosti iz Salaša Noćajskog koje u ovom momentu imaju šest, odnosno pet bodova prednosti.

Foto: FK Sloga Voganj

Crnoj seriji se ne nazire kraj, a sledi veliki derbi...

 

- Sremska liga, 19. kolo:

Sloga (Voganj) - Polet (Novi Karlovci) 0:1 (0:0)

Strelac: M. Savić u 71. minutu

Stadion: FK Sloga, Voganj

Sudija: Bojan Selaković

Žuti kartoni: N. Martinović, L. Batanjski (Sloga); M. Knežević, A. Sokolović (Polet)

Sloga (Voganj): Cvetković, Popović, Gluvić, Marin (Kljajić), Batanjski, Škorić, Gajić (Stojanović), Bosančić, Stanić (Marković), Milekšić (Lenhart), Martinović.

Polet (Novi Karlovci): Petković, Draganić, Radosavljević, Sokolović (Đorđević), Mrđa, Savić, Kesić (Jović), Kočijašević, Rakar, Knežević (Ljubović), Konestabo (Krkobabić).

Priliku da se vrate na staze uspega fudbaleri Sloge će imati narednog vikenda kada će u derbi meču gostovati aktuelnom lideru. Biće to "trenutak istine" za crveno-bele i meč u kojem imaju imperativ osvajanja bodova, a novi neuspeh bi i definitivno značio odustajanje od šampionskih ambicija.

Navedeni meč na programu je u nedelju 31. marta sa početkom od 16 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading